Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Επετειακή Monopoly με πραγματικά χαρτονομίσματα

Η Monopoly γίνεται 80 χρονών και χαρίζει στους πελάτες της 80 πακέτα με αληθινά χρήματα, καθώς αντικαθιστά τα ψεύτικα χαρτονομίσματα με αληθινά.

Η εταιρία κατασκευής και κυκλοφορίας παιχνιδιών γιορτάζει την επέτειο 80 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία ενός από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια, αυτό της Monopoly, αποφάσισε να αντικαταστήσει τα ψεύτικα χαρτονομίσματα με αληθινά.

Έτσι, στην επετειακή έκδοση της Monopoly, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Γαλλία, 80 τυχεροί, όσοι και οι συσκευασίες, που θα αγοράσουν το επιτραπέζιο παιχνίδι θα αποκτήσουν αληθινά χρήματα, αφού η εταιρία θα αντικαταστήσει όλα τα ψεύτικα χαρτονομίσματα που εμπεριέχονται σε αυτές με πραγματικά. Οι τυχερές συσκευασίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν ανάμεσα σε άλλες 300.000.

"Θέλαμε κάτι πρωτότυπο. Ρωτήσαμε τους Γάλλους τι θα ήθελαν για να γιορτάσουν μαζί μας αυτά τα 80α γενέθλια. Η απάντηση τους ήταν να αντικατασταθούν τα ψεύτικα χαρτονομίσματα με αληθινά. Κι έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε" δήλωσε η Florence Gaillard, διευθύντρια της Γαλλικής Hasbro.
Όπως εξήγησε μέσα  σε 69 κουτιά θα υπάρχουν από μία δωδεκάδα με 5 ευρώ, 10 ευρώ, 20 ευρώ και μερικά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ένας όμως τυχερός που θα προμηθευτεί το ένα από τα 80 πακέτα θα έρθει αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς σε αυτό θα υπάρχει μια κανονική τράπεζα της Monopoly, δηλαδή 20.580 ευρώ. Τα 80 τυχερά πακέτα θα βγουν στην αγορά μεταξύ των 30,000 πακέτων της ειδικής έκδοσης για τα γενέθλια της Monopoly.

Τα επιλεγμένα πακέτα του επιτραπέζιου παιχνιδιού συσκευάστηκαν προσεκτικά και κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ανατολική πόλη Creutzwald, διαβεβαιώνοντας πως η εμφάνισή τους θα είναι ακριβώς ίδια με τις κανονικές εκδόσεις.

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε η Gaillard, η εταιρία αντιμετώπισε πρόβλημα στη συσκευασία των παιχνιδιών με τα κανονικά χρήματα, γιατί μπορεί να μην επηρέασαν το βάρος της ωστόσο, προκάλεσαν μια μικρή διόγκωση του μεγέθους της, παρέχοντας ένα στοιχείο στους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: