Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς

Tις 50 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το αρχείο της επέλεξε η εφημερίδα Guardian σε μια αθλητική ανασκόπηση του 2014.

Δείτε τις !




5 Ιανουαρίου: Ο Αυστραλός Μίτσελ Τζόνσον πανηγυρίζει το οut wicket του Άγγλου Άλασταιρ Κουκ στην επικράτηση της Αυστραλίας στο Σίδνεϊ



8 Φεβρουαρίου:  Μεγάλο μπέρδεμα στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας με αντίπαλο την Ουαλία στο ράγκμπι (Six Nations).




13 Φεβρουαρίου: Ο Ιάπωνας πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ Γουζούρου Χάνιου πανηγυρίζει μαζί με την προπονήτρια του με τη βαθμολογία του στο σύντομο πρόγραμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.



14 Φεβρουαρίου: Η Λίζι Γιάρνολντ (Μεγάλη Βρετανία) κάνει προπόνηση στο λουτζ στο Σότσι.


27 Φεβρουαρίου: Ο Νεοζηλανδός γκόλφερ Μάικλ Χέντρι κάνει προθέρμανση κάτω από έναν υπέροχο ουρανό στην πατρίδα του.


9 Μαρτίου: Μαραθώνιος σκι αντοχής στην Ελβετία.



10 Μαρτίου: Οι Βρετανίδες Κέλι Γκάλαχερ και Σάρλοτ Έβανς (οδηγός) πανηγυρίζουν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σούπερ γιγαντιαίο σλάλομ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.




15 Μαρτίου: Ο Μπράιαν Ο'Ντρίσκολ επιστρέφει νικητής στα αποδυτήρια μετά την επικράτηση των Ιρλανδών στη Γαλλία στο Six Nations.




16 Μαρτίου: Η φωτογραφία της χρονιάς στη Φόρμουλα 1 από τον Βλαδίμηρο Ρυς (Vladimir Rys) με την έξοδο του Καμούι Κομπαγιάσι στη Μελβούρνη.




28 Μαρτίου: Τρομερή απόκρουση από τον Ντουέιν Μπράβο της ομάδας κρίκετ των Δυτικών Ινδιών.




1 Απριλίου: Ο Νικ Μπιούσταντ των Florida Panthers κολλάει στο τζάμι τον Τράβις Χάμονιτς των New York Islanders.




4 Απριλίου: Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Μπαχρέιν.




4 Απριλίου: Ο Tahiti Pearl ρίχνει κάτω τον τζόκεϊ Ράιαν Μάνια κατά τη διάρκεια ιπποδρομιών.




7 Απριλίου: Οι οπαδοί του πανεπιστημίου του Κονέκτικατ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου στο NCAA από την ομάδα μπάσκετ.




20 Απριλίου: Οπαδός απειλεί να καρατομήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες στο γήπεδο της προηγούμενης ομάδας του, της Έβερτον. Το έκανε αργότερα η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




25 Απριλίου: Τρεις έχουν πέσει στον Σαμ Μπέρτζες των Rabbitohs σε αγώνα Aussie Rules Football.




27 Απριλίου: Ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνείται να δώσει τη μπάλα στον Στίβεν Τζέραρντ υπό το εκνευρισμένο βλέμμα του Μπρένταν Ρότζερς στο Λίβερπουλ-Τσέλσι. Οι "κόκκινοι" διεκδικούσαν τον τίτλο, τον οποίο πήρε τελικά η Μάντσεστερ Σίτι.




3 Μαΐου: Ο Λουίς Γκολάσο τρώει μια γερή από τον Αμίρ Καν σε αγώνα πυγμαχίας στο Λας Βέγκας.




24 Μαΐου: Η ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο, ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει την κατάκτηση της "Decima", του 10ου Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης.




24 Μαΐου: Την ίδια μέρα ο σπουδαίος παίκτης του ράγκμπι, αλλά άτυχος με δεκάδες τραυματισμούς, Τζόνι Γουίλκινσον κρατάει το τελευταίο τρόπαιο της καριερας του.




2 Ιουνίου: Ο Ισπανός τενίστας Φερνάντο Βερδάσκο δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που χάνει στον αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ στο Ρολάν Γκαρός.




24 Ιουνίου: Ο Λουίς Σουάρες δαγκώνει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στο ματς της Ιταλίας με την Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από τη FIFA.




28 Ιουνίου: Ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες έχει μόλις στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Ουρουγουάης στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




5 Ιουλίου: Οι θεατές δεξιά και αριστερά και το κύριο γκρουπ των ποδηλατών (peloton) στο πέρασμα Buttertubs στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας στο Γιόρκσαϊρ.




6 Ιουλίου: Ο Ρότζερ Φέντερερ αδυνατεί να φτάσει τη μπάλα στο συναρπαστικό τελικό με το μετέπειτα νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον.






7 Ιουλίου: Ο Βιτσέντζο Νιμπάλι, ο θριαμβευτής του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας.




8 Ιουλίου: Δεύτερο Marakanazo στο Μπέλο Οριζόντε αυτή τη φορά μετά την ήττα της οικοδέσποινας Βραζιλίας με 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




13 Ιουλίου: Η Γερμανία έχει νικήσει την Αργεντινή στον τελικό του Μαρακανά και ένας ένας οι παίκτες ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια για να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο μετά το 1990.




13 Ιουλίου: Στην απονομή τώρα, ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο.




24 Ιουλίου: Στιγμιότυπο από το ομαδικό σπριντ (η Ινδία συγκεκριμένα) στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Γλασκώβης.




27 Ιουλίου: Εκκίνηση στην πίστα της Ιντιανάπολις στον αγώνα Nascar.




28 Ιουλίου: Ο Νικ Μάθιου, ο Τζέιμς Γουίλστροπ και η αντανάκλαση του τελευταίου κατά τη διάρκεια του τελικού στο σκουός στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Γλασκώβης.




2 Αυγούστου: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μάθιου Μίτσαμ έχει ολοκληρώσει τη βουτιά του στα 10 μέτρα στις καταδύσεις στη Γλασκώβη.




6 Αυγούστου: Ο Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον δεν ενοχλείται από τη βροχή στο φιλικό παιχνίδι με τη Θέλτα.




8 Αυγούστου: Τόσα λεφτά έχει δώσει ο Λούις Ντελμά των Miami Dolphins για να τοποθετήσει χρυσές θήκες, να μην τα δείξει τα δόντια του;




13 Αυγούστου: Ο Μο Φάρα αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στα 10.000μ. στη Ζυρίχη.




15 Αυγούστου: Η Ουκρανή Άνα Βολόσινα παίρνει αναπνοή κατά τη διάρκεια του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βερολίνο.




17 Αυγούστου: Τα κορίτσια της Αγγλίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Καναδά στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




4 Σεπτεμβρίου: Νευρικός ο Arbitrageur πριν από την εκκίνηση, βρίσκεται κοντά στο να ρίξει κάτω τον τζόκεϊ Τζόνι Κινγκ.




11 Σεπτεμβρίου: Ο Αμερικανός Μάικλ Κάσερ αγωνίζεται στη σφαιροβολία στους αγώνες Invictus στο Λονδίνο.




20 Σεπτεμβρίου: Ο Ορλάντο Ντούκε προσγειώνεται στο νερό με φόντο το μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο.




26 Σεπτεμβρίου: Ο Του Ξιάο μας δείχνει πως δεν είναι καθόλου εύκολο το τραμπολίνο κατά τη διαρκεια των Πανασιατικών Αγώνων.




28 Σεπτεμβρίου: Ο Ιρλανδός γκόλφερ Ρόρι ΜακΙλρόι πανηγυρίζει τη νίκη της Ευρώπης στον τελικό του Ryder Cup.




2 Οκτωβρίου: Η Κουνγκ Γιουν από την Κινεζική Ταϊπέι παρουσιάζει το πρόγραμμα της στο ένα ζευγάρι κορύνες στους Πανασιατικούς Αγώνες της Νότιας Κορέας.




1 Νοεμβρίου: Ο Κρις Μπραντ της Γουέστ Μπρομ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε και ενώ από κάτω του βρίσκεται ο Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ.




2 Νοεμβρίου: Ο Λιούις Χάμιλτον, νικητής στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Όστιν.




23 Νοεμβρίου: Ανορθόδοξο touchdown του Οντέλ Μπέκχαμ των New York Giants κόντρα στους Dallas Cowboys.



24 Νοεμβρίου: Η ατμόσφαιρα μετά τον τερματισμό στο ιπποδρόμιο Κέμπτον Παρκ στο Σάνμπερι της Αγγλίας.




10 Δεκεμβρίου: Ο Αυστραλός Στιβ Σμιθ αφιερώνει το century στον αδικοχαμένο Φίλιπ Χιουζ. Ο άτυχος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή όταν χτυπήθηκε από τη μπάλα του κρίκετ στο κεφάλι.




10 Δεκεμβρίου: Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Copa Sudamericana με αντίπαλο την Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μονουμεντάλ του Μπουένος Άιρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: