Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο Μουντάρι έπαιρνε ναρκωτικά στο Μουντιάλ (video)

Βίντεο στο οποίο ο Σούλεϊ Μουντάρι φαίνεται να καπνίζει χασίς δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο παίκτης της Μίλαν καθόταν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον χώρο στον οποίο δειπνούσε η αποστολή της ομάδας, όταν άναψε το «τσιγάρο» του με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου να κάθονται επίσης δίπλα του.

Μάλιστα, όχι μόνο το έκανε φανερά, αλλά οι συμπαίκτες του τον παρότρυναν να σηκωθεί να χορέψει (για να αποδείξει ότι το κάνει καλύτερα από τον Μίκαελ Εσιέν) φωνάζοντάς τον με το παρατσούκλι «Ganja Farmer», αφού το «Wee Man» δεν του... αρέσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας δεν προχώρησε -έστω για τους τύπους- σε αναίρεση των δημοσιευμάτων, τονίζοντας όμως πως το περιστατικό δεν έγινε στην Βραζιλία, αλλά την Ολλανδία.

Μάλλον όμως, απ' ό,τι φαίνεται (εάν ισχύει το ρεπορτάζ) αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που συνετέλεσαν στον επ' αόρτιστον αποκλεισμό του από την εθνική μαζί με τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: