Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο Χάουαρντ... σώζει και τον κόσμο (pics)

H εμφάνιση του Τιμ Χάουαρντ στον αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών με αντίπαλο το Βέλγιο ήταν ομολογουμένως εκπληκτική. Ο Αμερικανός γκολκίπερ έπιανε και τις... κάλτσες του, αν και στην παράταση η εστία του παραβιάστηκε δις. Αυτό όμως ουδόλως μειώνει τα όσα απίστευτα έκανε στο παιχνίδι για την φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ένα hashtag με την επωνυμία #ThingsTimHowardCouldSave κάνει θραύση στο twitter και πολλές φωτογραφίες κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με το τι θα μπορούσε να... σώσει ο Αμερικανός, πέρα από τα πολλά γκολ.

Άλλος λέει ότι θα μπορούσε να σώσει τον Μουφάσα του Lion King, θα μπορούσε να... κρύψει το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον στο Super Bowl, να σώσει τον Τιτανικό από τη σύγκρουση με το παγόβουνο, τον Κιελίνι από τα δόντια του Σουάρες, να μην γίνει ποτέ το "Χέρι του Θεού" ή να αποτρέψει την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων.

Δε λέμε τίποτα άλλο και απλά παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να καταλάβετε τι εννοούμε. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και αφεθείτε στην φαντασία του κόσμου. Πραγματικά αξίζει...




















Δεν υπάρχουν σχόλια: