Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Άφησε φιλοδώρημα 10 χιλιάδων δολαρίων για δύο χάμπουργκερ !!

Ένα μπέργκερ, τηγανιτές πατάτες και λίγη κουβέντα, ήταν αρκετά ώστε να γραφτεί μία απίστευτα συγκινητική ιστορία, υπόδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η ιστορία διαδραματίστηκε στον Καναδά. Πρωταγωνιστές ο Μπομπ Έρμπ, ο οποίος μόλις είχε χάσει τον πατέρα του, και η σύζυγός του.

Το ζευγάρι ταξίδευε για τον Καναδά προκειμένου να μεταφέρουν τη στάχτη του πατέρα του Μπομπ στον οικογενειακό τους τάφο και λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους έκαναν μία στάση για φαγητό στο εστιατόριο του Κλίφορντ Λούθηρ.

Όταν έπιασαν κουβέντα με τον επιχειρηματία, εκείνος τους αποκάλυψε ότι μόλις είχε μάθει πως η 25χρονη κόρη του έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Μπομπ και η γυναίκα του πάγωσαν, αφού πριν από 4,5 χρόνια είχαν χάσει το γιο τους, σε ηλικία 26 ετών. Η συγκίνησή τους, ήταν μεγάλη, όπως ήταν φυσικό.

Λίγες ημέρες μετά, επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Μπομπ έκανε μία ακόμη στάση στο εστιατόριο του Κλίφορντ. Παρήγγειλε το γεύμα του και στη συνέχεια ζήτησε από τον επιχειρηματία να του δώσει ένα στυλό. «Αυτή η επιταγή είναι για σένα» του είπε και έφυγε από το εστιατόριο. Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε τότε ότι επρόκειτο για επιταγή 10.000 ευρώ!

Αν και ακόμη δεν έχει εισπράξει την επιταγή, η κίνηση αυτή ενός άγνωστου μέχρι πρότινος ανθρώπου, τον έχει τονώσει απίστευτα ψυχολογικά, όπως εξομολογήθηκε ο επιχειρηματίας.
Τον Νοέμβριο του 2012, ο Μπομπ Ερμπ κέρδισε στη λοταρία 25 εκατομμύρια δολάρια και ήδη έχει δώσει περίπου 7 εκατομμύρια σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: