Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το Family Guy προέβλεψε το χτύπημα στη Βοστόνη ?

Μία ημέρα μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στον Μαραθώνιο της Βοστόνης , κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που προκαλεί σοκ.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων "Family Guy", το οποίο φαίνεται να προέβλεψε τη διπλή βομβιστική επίθεση ένα μήνα πριν συμβεί.

Το βίντεο είναι συνδυασμός δύο διαφορετικών σκηνών του επεισοδίου "Turban Cowboy" -το οποίο προβλήθηκε στις 17 Μαρτίου στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX- στο οποίο ο πρωταγωνιστής του καρτούν Peter Griffin οδηγεί μεθυσμένος και πατάει τους μαραθωνοδρόμους, ώστε να καταφέρει να τερματίσει πρώτος στον Μαραθώνιο.

Στο δεύτερο πρωτότυπο απόσπασμα, ο Peter γίνεται ακούσια φίλος με ένα τρομοκράτη, ο οποίος του δίνει ένα κινητό τηλέφωνο. Όταν τελικά το χρησιμοποιεί ακούγονται εκρήξεις τριγύρω του.

Οι δύο παραπάνω σκηνές συνδυάστηκαν στο βιντεάκι που κυκλοφορεί από χθες στο YouTube, ώστε να φαίνεται να φαίνεται ότι οι εκρήξεις έγιναν στο Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Εκπρόσωπος του FOX δήλωσε ότι το επεισόδιο "Turban Cowboy" αποσύρθηκε από τις ιστοσελίδες Fox.com και Hulu.com και ότι γίνεται προσπάθεια να κατέβει το "πειραγμένο" βίντεο, σε συνεργασία με το YouTube, αναφέρει το Reuters.

Ο δημιουργός βραβευμένης με 4 Emmy τηλεοπτικής φαρσοκωμωδίας κινουμένων σχεδίων "Family Guy", Seth MacFarlane, αναγκάστηκε να εκφράσει δημόσια τον αποτροπιασμό του για το συγκεκριμένο βίντεο: "Το βιντεάκι από το Family Guy που κυκλοφορεί είναι απαίσιο. Αυτό που συνέβη ήταν ένα έγκλημα, μια τραγωδία και οι σκέψεις μου θα είναι στα θύματα", έγραψε στο Twitter του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Entertainment Weekly, ένας ρεπόρτερ ρώτησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τον κυβερνήτη της Βοστόνης Deval Patrick εάν το τραγικό γεγονός ήταν άλλο ένα οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να περιοριστεί περαιτέρω η ελευθερία έκφρασης των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: