Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η Ρεάλ αποκτά νησί στα Αραβικά Εμιράτα !!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα χέρια με την κυβέρνηση του Ρας αλ-Καϊμάχ και παρουσίασαν από κοινού το "Real Madrid Resort Island', που θα πάρει σάρκα και οστά το 2015.

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο και ένα θεματικό πάρκο με την επωνυμία της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα δημιουργηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το συγκρότημα βρίσκεται στο νησί του Al Marjan στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τα εγκαίνιά του είναι προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το "Real Madrid Resort Island" θα περιλαμβάνει ένα θεματικό πάρκο, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 450 δωμάτια, 60 μπανγκαλόους με πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, 400 διαμερίσματα, ένα μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης, μία μαρίνα και το πρώτο στάδιο ποδοσφαίρου με ξεκάθαρη θέα προς τη θάλασσα (χωρητικότητας 10.000 θεατών).

Όλα τα παραπάνω θα καλύπτουν μάλιστα μία περιοχή συνολικής έκτασης 430.000 τετραγωνικών μέτρων.

"Είναι ένα αποφασιστικό και στρατηγικό βήμα που θα ενισχύσει τη θέση του συλλόγου σε Μέση Ανατολή και Ασία", τόνισε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο πλαίσιο της παρουσίασης που έλαβε χώρα σε αίθουσα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Εκτός από τον Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος της Ρεάλ), το "παρών" στην παρουσίαση του εγχειρήματος έδωσαν μεταξύ άλλων οι Μουρίνιο, Κασίγιας, Ράμος, Μπενζεμά, Μπουτραγκένιο και Ζιντάν, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το κόστος θα φτάσει τα 1 δις δολάρια και ο αριθμός των επισκεπτών το 2015 θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: