Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Γυμνός οπαδός στην αγκαλιά του Κάραγκερ !

Δεν ήταν μόνο η Λίβερπουλ που έδωσε σόου στο "Άνφιλντ" με το 6-1 επί της Μπράιτον αλλά και ένας οπαδός που μπήκε ολόγυμνος στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Κάραγκερ.

Δείτε το ξεκαρδιστικό video!

Φαίνεται πως το "Άνφιλντ" μαγνητίζει τους... αναπάντεχους εισβολείς. Μετά από τη γάτα που έκανε σουλάτσο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ματς πρωταθλήματος Λίβερπουλ-Τότεναμ, την Κυριακή ήταν η σειρά ενός οπαδού να "κλέψει την παράσταση".

Το ματς απέναντι στη Μπράιτον για τους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας είχε μπει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και η Λίβερπουλ είχε εξασφαλίσει από πολύ νωρίς το εισιτήριο για τα προημιτελικά με το σκορ στο 6-1, οπότε τι καλύτερο φινάλε από έναν εισβολέα που φορούσε μόνο τα... παπούτσια του;

Ο εν λόγω οπαδός μπήκε στο χορτάρι και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει "ασχολήθηκε" με τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Συγκεκριμένα, κατευθύνθηκε προς το μέρος του "υπαρχηγού" των "κόκκινων" και αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες σε φιλικό τόνο πρόλαβε να τον αγκαλιάσει, πριν περικυκλωθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας και απομακρυνθεί από το γήπεδο.


Γυμνός οπαδός αγκαλιάζει τον Κάραγκερ! από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια: