Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η Σάντος θέλει να παίξει ο Πελέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων !!

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Η διοίκηση της Σάντος σκέφτεται να δηλώσει τον 70χρονο Πελέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Ιαπωνία.

Για λόγους μάρκετινγκ φυσικά...

Το δημοσίευμα της "Folha de Sao Paulo" μπορεί στην αρχή να θεωρήθηκε ως αστείο, αλλά οι δηλώσεις του υπεύθυνου μάρκετινγκ της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες του έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα.

"Δεν αμφιβάλλω για τίποτα. Έχει να κάνει με τον προπονητή. Αν ο Πελέ μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα γιατί όχι", δήλωσε ο Αρμέιο Νέτο και έχει θέσει σε συναγερμό όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Νέτο πιστεύει αυτά που δήλωσε αλλά στη Βραζιλία υποστηρίζουν πως αυτός ήταν που έβαλε την ιδέα στον πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Αλβάρο Ριμπέιρο. Το βασικό του επιχείρημα ήταν ότι η ταυτόχρονη παρουσία του 70χρονου άσου με τον Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο θα έκανε καλό στο προφίλ του συλλόγου.

"Χρειάζεται να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή. Φυσικά, ακόμα και αν ο Πελέ αρχίσει προπονήσεις δεν θα είναι σε θέση να παίξει για πολύ. Φανταστείτε όμως να μπει στο τέλος για να σουτάρει ένα πέναλτι", συμπλήρωσε ο Ριμπέιρο.

Στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Πελέ έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δοθεί το "ok".

Δεν υπάρχουν σχόλια: