Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Δεκαεφτά ταινίες που θα γίνουν τηλεοπτικές σειρές μέσα στο 2015

Ήδη, την αρχή έκαναν με μεγάλη επιτυχία το Hannibal και το Fargo, αυτό πρόκειται να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με πολλές περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες να βρίσκουν το δρόμο τους στην τηλεόραση.


Minority Report (Fox)
Η σειρά μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά την ταινία με τον Τομ Κρουζ και τη διάλυση του σώματος πρόβλεψης εγκλημάτων.  Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια θα είναι μια γυναίκα ντεντέκτιβ.

Hitch (Fox)
Ο γιατρός του έρωτα αποκτά και την τηλεοπτική του σειρά, με τον Γουίλ Σμιθ που πρωταγωνιστούσε στην ταινία και τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ να αναλαμβάνουν την παραγωγή. Υπάρχει η σκέψη η σειρά να γίνει τελικά τηλεταινία.

Ο συνήγορος του διαβόλου (NBC)
Στην τηλεοπτική σειρά ένα δημόσιος κατήγορος προσλαμβάνεται από εταιρεία δικηγόρων της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο διάβολος! Φυσικά, είναι δύσκολο να βρει κανείς έναν καλύτερο διάβολο από τον Αλ Πατσίνο...

12 Πίθηκοι (SyFy)
Η σειρά αναμένεται πιο σύντομα από όλες τις άλλες, στις 19 Ιανουαρίου, και επικεντρώνεται σε έναν άντρα που στέλνεται από το μέλλον πίσω στο παρελθόν για να σταματήσει μια θανατηφόρα επιδημία. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τι παραπάνω θα δώσει η σειρά στη θρυλική ταινία με τον Μπρους Γουίλις. ΣΤον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Άαρον Στάνφορντ

Ashecliffe, πρίκουελ του Shutter Island
Ο Ντένις Λεχάνε, ο συγγραφέας του Shutter Island, το οποίο μετάφερε ο Μάρτιν Σκορτσέζε στον κινηματογράφο, γράφει το σενάριο της σειράς  που θα αποτελεί ένα πρίκουελ της ταινίας και θα αφηγείται τα όσα συμβαίνουν στο νησί πριν πάει σε αυτό ο χαρακτήρας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκορτσέζε συζητά να σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς.

The Truman Show (Paramount)
Η γνωστή ιστορία του ανθρώπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα κατασκευασμένο κόσμο-σκηνικό ριάλιτι θα μεταφερθεί στην τηλεόραση σε παραγωγή της Paramount, φέρνοντας την ιστορία ακόμα πιο κοντά στα σημερινά δεδομένα με την «έκρηξη» του ίντερνετ, της έλλειψης ιδιωτικότητας, των χάκερ και των socialmedia. Η ονομασία της σειράς θα είναι «The Truman and Otis Show».

Limitless (CBS)
Ένας συγγραφέας αποκτά 100% πρόσβαση στον εγκέφαλό του χάρη σε ένα μυστηριώδες φάρμακο. Η γνωστή ιστορία της ταινίας με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μάλιστα, ο Κούπερ αναλαμβάνει για τη σειρά χρέη παραγωγού.

The Illusionist (CW)
Η ταινία, γνωστή στην Ελλάδα ως Μάγος Αϊζενχάιμ, με τον Έντουαρτ Νόρτον διαδραματιζόταν στη Βιέννη του 1889, όμως η σειρά θα μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη γύρω στο 1900 όπου ένας μάγος βγαίνει από τη φυλακή και βρίσκει η γυναίκα του παντρεμένη με τον αρχηγό της μαφίας που τον είχε παγιδεύσει για το έγκλημα που κατηγορούνταν.

The Odd Couple (CBS)
Ο Τζακ Λέμον και ο Γουόλτερ Μαθάου ήταν το περίεργο ζευγάρι στην ταινία του 1968, δύο άντρες που μετά τους χωρισμούς τους ζουν μαζί, ο ένας εντελώς ακατάστατος κι άλλος άκρως υποχόνδριος. Η πρώτη ταινία έφερε κι άλλες, έγινε σειρά τη δεκαετία του '70 και τώρα γίνεται και πάλι σειρά με το πρωταγωνιστικό δίδυμο να το αποτελούν ο Μάθιου Πέρι, γνωστός από τα Φιλαράκια, και ο Τόμας Λένον.

Scream (MTV)
Εμπνευσμένοι από την κλασική ταινία τρόμου του '90, στο MTV θα δώσουν ένα τόνο τεχνολογικής εξέλιξης στη σειρά καθώς οι φόνοι θα προκληθούν από ένα viral βίντεο στο YouTube.

Marley & Me (NBC)
Η συγκεκριμένη σειρά θα είναι κωμική και θα ξεκινάει εκεί που μας άφησε η ταινία. Ο Τζον, η Τζένι και τα τρία τους παιδιά υιοθετούν ακόμα ένα κουταβάκι που το ονομάζουν Μάρλεϊ.

Bachelor Party (ABC)
Σύμφωνα με τους παραγωγούς η σειρά θα βασίζεται ελαφρώς στην ταινία του 1984 με τον Τομ Χανκς και σε κάθε σεζόν θα εστιάζει σε ένα διαφορετικό μπάτσελορ πάρτι και στις διάφορες σχέσεις των ζευγαριών.

In Good Company (CBS)
Ο νέος, και σε ηλικία, προϊστάμενος παίρνει όχι μόνο τη θέση, αλλά και την κόρη του στελέχους που προοριζόταν για τη θέση αυτή. Η ταινία του 2004 γίνεται σειρά σε σενάριο του Πολ Γουέιτζ και πάλι.

School of Rock (Nickelodeon)
Η ταινία για τον ροκ μουσικό που αναγκάζεται να διδάξει σε ένα καθωσπρέπει σχολείο γίνεται σειρά για το Nickelodeon.

Shooter (TNT)
Ένας ελεύθερος σκοπευτής κατηγορείται άδικα για φόνο και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Η ταινία με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ γίνεται σειρά με τον ηθοποιό να αναλαμβάνει την παραγωγή της.

Monster-in-Law (Fox)
Η ιστορία προχωρά λίγο παραπέρα από την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ και την Τζέιν Φόντα. Η νεαρή παντρεμένη γυναίκα μένει έγκυος και πρέπει να συμβιβαστεί με την πεθερά της.

Rush Hour (CBS)
Η ταινία με τον Τσάκι Τσαν και τον Κρις Τάκερ αποκτά την αντίστοιχη τηλεοπτική της μεταφορά στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: