Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το μυστηριώδες tweet του Game of Thrones για την 5η σεζόν

Ένα περίεργο tweet από το «Game of Thrones» αυτοπροσώπως έφερε ανατριχίλες στους απανταχού οπαδούς της σειράς.

Εν ολίγοις, το tweet μάς προσκαλεί να γίνουμε μέλη ενός καινούριου

site, του threeeyedraven.com : αν κάνετε το βήμα, θα λάβετε το υπέροχο μήνυμα: «Τώρα έχετε τη δύναμη της Όρασης. Συνεχίστε να κοιτάζετε για οράματα στο μέλλον».

Και, όχι, το μήνυμα δε μας μεταμορφώνει αυτομάτως σε Μπραν, μάς εξασφαλίζει όμως γρήγορη ενημέρωση για all things GoT και, ασφαλώς, μια πρώτη ματιά, κάποια στιγμή, στο πρώτο trailer του 5ου κύκλου της σειράς; Μαζί με την πρόσκληση στο site, το tweet περιλαμβάνει κι ένα τοσοδούλι teaser, με τη φωνή της Μελισάνδρης απ’ όταν είχε προειδοποιήσει την Άρια ότι μέσα της ζει το σκοτάδι κι ότι θα προκαλέσει θανάτους με το τσουβάλι. Γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό ώστε να είναι το πρώτο στίγμα για τη νέα σεζόν που επιλέγει να δώσει η σειρά;

Είναι προφανές ότι απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα θα δοθούν στην πορεία, ακόμα πιο γρήγορα σε όσους ακολουθούν το threeeyedraven. Εμείς, πάντως, γραφτήκαμε ήδη! Η 5η σεζόν του «Game of Thrones» δεν έχει ακόμα οριστική ημερομηνία πρεμιέρας, θεωρούμε όμως ότι θα τη συναντήσουμε την άνοιξη του 2015, στο σταθερό μας ραντεβού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: