Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Είναι αυτό το μυθικό τέρας του Λοχ Νες ή μήπως...

Ο 58χρονος αγρότης Richard Collis οδηγούσε την περασμένη Πέμπτη στο νιοτιοδυτικό άκρο της λίμνης του Λοχ Νες στη Σκωτία, όταν, όπως ο ίδιος δηλώνει στον βρετανικό Τύπο, είδε μια περίεργη σκοτεινή φιγούρα να κινείται μέσα στη λίμνη.

Ο ίδιος τονίζει ότι υπήρξε σκεπτικιστής και δύσπιστος με τις ιστορίες που επί δεκαετίες ολόκληρες ακούγονται για το τέρας, αλλά αυτή τη φορά πιστεύει ότι το είδε με τα μάτια του, όπως λέει δεν γνωρίζει αν είναι η «διάσημη Νέσι», αλλά πάντως είδε ένα πλάσμα με μακρύ λαιμό να κινείται στο μέσον της λίμνης, περίπου 150 μέτρα απόσταση από την ακτή.



Ο Collis, που είναι κτηματίας και ζει όλη του την ζωή στην περιοχή, έβγαλε αμέσως το iPhone του και τράβηξε ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών που απαθανατίζει το μυστηριώδες πλάσμα με τον μακρύ και λεπτό λαιμό του να αναδύεται από τα βάθη της λίμνης.

 

Η σύζυγος του 58χρονου, η 60χρονη Vibeke, δήλωσε στον Τύπο ότι ο άντρας της κατοικεί στην περιοχή όλη του την ζωή και η ίδια 37 χρόνια και γνωρίζουν και οι δύο πόσο μοναδικό είναι το βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της.

Το βίντεο του Collins με την Νέσι να ξεπροβάλλει από τη λίμνη του Λοχ Νες θα προστεθεί στις χιλιάδες φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και καυχώνται ότι έχουν απαθανατίσει το τέρας, αλήθεια ή μύθος, η Νέσι έχει καταφέρει να απασχολεί επιστήμονες, ερευνητές, τον Τύπο και το κοινό επί πολλά χρόνια και να αποδεικνύει ότι το άγνωστο και το μυστήριο θα γοητεύουν πάντα την ανθρώπινη φύση!









Δεν υπάρχουν σχόλια: