Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

H περιβόητη κούκλα Annabelle αποκτά τη δική της ταινία (movie trailer)

Όποιος είδε το περυσινό πολύ καλό horror, “The Conjuring”, σίγουρα έμεινε “στοιχειωμένος” από την τρομακτική πορσελάνινη κούκλα της ταινίας, Annabelle. Όπως το φιλμ βασιζόταν σε πραγματικούς χαρακτήρες, έτσι και η κούκλα βασίστηκε στην “original” Annabelle, που είχε πάντως λίγο διαφορετική εμφάνιση από αυτή που είδαμε στη μεγάλη οθόνη.

Μετά από την εμφανή επιτυχία της, τώρα η Annabelle θα έχει τη δική της ταινία, που όπως ανακοινώθηκε, θα ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες τον Οκτώβρη.

Το story -όπως το είδαμε στο “Conjuring”-ήθελε την περιβόητη κούκλα να περισυλλέγεται από τη νεαρή Donna και να τοποθετείται στο διαμέρισμα που 

μοιράζεται με τη συγκάτοικο της. Σύντομα, θα αρχίσουν να συμβαίνουν περίεργα γεγονότα που δίνουν την εντύπωση πως η Annabelle έχει δική της βούληση, αφήνοντας ακόμη και σημειώματα στα δύο κορίτσια. Όταν θα επιτεθεί σε ένα φίλο τους, αυτές θα φωνάξουν έναν ιερέα, που ακολούθως θα φωνάξει τους Warrens και έτσι η κούκλα θα αποκτήσει τη δική της θέση στο δωμάτιο των τελευταίων.

Παρότι δε γνωρίζουμε τίποτα για την υπόθεση του spin-off αυτού, κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της Annabelle. Στην παραγωγή θα βρεθεί ο James Wan του “Conjuring”, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο διευθυντής φωτογραφίας του περυσινού χιτ, John Leonetti. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Annabelle Wallis, Ward Horton  και Alfre Woodard.

Δεν υπάρχουν σχόλια: