Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Παίκτης του ΠΑΟ οδεύει προς τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι

Έχει θαμπώσει φέτος με τις εμφανίσεις του στον Παναθηνα'ι'κό κι αμέσως τράβηξε τα βλέμματα τόσο κάποιων ευρωπα'ι'κών ομάδων όσο και του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον

Μάρκους Μπεργκ.

Κύκλοι του Ολυμπιακού αναφέρουν πως ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εντυπωσιαστεί από την απόδοση του Σουηδού φορ με την φανέλα των πράσινων κι ετοιμάζει πρόταση την οποία είναι αδύνατον να αρνηθούν οι πράσινοι.

Μετά την φυγή του Μήτρογλου , οι πρωταθλητές έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση μιας και ο Σαβιόλα είναι συνεχώς τραυματίας και οι Βαλντέζ και Σέποβιτς δεν είναι σε θέση να επωμιστούν τα βάρη της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Από την άλλη , στον Παναθηνα'ι'κό έχουν ανάγκη τα χρήματα από μια τέτοια μεγάλη μεταγραφή παρόλο που δεν θα ήθελαν να αφήσουν με τίποτα των MVP της ομάδας ως τώρα να περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και ο Σουηδός επιθετικός δείχνει απόλυτα θετικός μιας και περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και δεν θα ήθελε να αλλάξει χώρα . Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο μιας και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για μια μεταγραφή που σίγουρα θα ταράξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: