Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το μουστάκι του Μασάντο τρέλανε τους Άγγλους

Ο αγγλικός Τύπος δεν αποθέωνει μόνο τον Φαν Πέρσι για το χατ-τρικ πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τον Μασάντο για το μουστάκι επιπέδου... CL!

Δείτε με ποιους διάσημους Άγγλους τον παραλληλίζουν

H επιλογή του Μίτσελ στο 74ο λεπτό να ρίξει στο ματς τον Μασάντο αντί του Σαλίνο για να φορτώσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο που είχε, το γκολ, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος άσος των Πειραιωτών πρόλαβε να "κλέψει την παράσταση".

Όχι τόσο με την παρουσία του εντός γηπέδου (προσπάθησε πάντως αρκετά παίρνοντας πρωτοβουλίες από τα αριστερά) αλλά με το εντυπωσιακό μουστάκι του, το οποίο όχι μόνο τον κάνει αναγνωρίσιμο παντού αλλά υποχρεώνει άπαντες να τον προσέξουν.

Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Τετάρτης, με τα 15 λεπτά του Μασάντο πάνω στο χορτάρι να είναι υπεραρκετά για τους Άγγλους ώστε να τον συγκρίνουν με μερικούς από τους διασημότερους παίκτες με μουστάκι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Νησί.

Η "Daily Mail" φιλοξένησε μάλιστα ένα θέμα στην ιστοσελίδα της που συγκρίνει τον Μασάντο με τον Ίαν Ρας και άλλους άσους το παρελθόντος αλλά και με διάσημους μυστακοφόρους που δεν έχουν σχέση με τον κόσμο της "στρογγυλής Θεάς" αλλά με τον καλλιτεχνικό χώρο.
Οι διασημότεροι μυστακοφόροι (αλά Μασάντο) του αγγλικού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο):

Φράνσις Μπενάλι

Πολ Πάουερ

Σαμ Άλαρνταϊς

Ντέιβιντ Σίμαν

Γκρέιαμ Σούνες

Τέρι Μακ Ντέρμοτ

Ίαν Ρας

Μπρους Γκρόμπελααρ

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Φρέντι Μέρκιουρι

Σάσα Μπάρον Κόεν (ο κινηματογραφικός Μπόρατ)

Bonus ο Πακιστανός πρόεδρος της Φούλαμ, Σαχίντ Καν

Δεν υπάρχουν σχόλια: