Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πέταξαν κατσαρόλα στο γήπεδο !!

Το ματς στη Βερόνα μεταξύ της Ελλάς και της Γιουβέντους τα είχε όλα: από τρελό φινάλε με γκολ στο 94' μέχρι ρίψη κατσαρόλας από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Δείτε photos !

Oι κατσαρόλες έχουν συνήθως θέση στην κουζίνα όμως στη Βερόνα φαίνεται πως έχουν... ζήτηση ακόμα και σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Απόδειξη η αναμέτρηση της Ελλάς Βερόνα με τη Γιουβέντους στο "Μπεντεγκόντι", όπου λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των οπαδών των γηπεδούχων το συγκεκριμένο μεταλλικό σκεύος (!), το οποίο ευτυχώς δεν βρήκε κανέναν στο κεφάλι.


Η κατσαρόλα προσγειώθηκε στο γήπεδο λίγο με την έναρξη της πεντάλεπτης καθυστέρησης που είχε υποδείξει ο διαιτητής Ντοβέρι, με τους τιφόζι της Ελλάς να εξαγριώνονται μετά από μία απόφασή του να μη σφυρίξει πέναλτι σε χέρι του Λίχτσταϊνερ μέσα στην περιοχή της "βέκια σινιόρα".

Πολλές οι αψιμαχίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με πρωταγωνιστές τόσο παίκτες της Γιουβέντους όσο και της Ελλάς Βερόνα

Αν θέλουμε πάντως να αντιμετωπίσουμε πιο "ανάλαφρα" το ζήτημα (ελπίζουμε οι Έλληνες οπαδοί να μην παίρνουν ιδέες...), μπορούμε να υποθέσουμε ότι η κατσαρόλα έφερε γούρι στην ομάδα του Μαντορλίνι η οποία βρήκε την ισοφάριση στο 94' με σκόρερ τον Γκόμες Τάλεμπ.

Η απομάκρυνση της κατσαρόλας...






Δεν υπάρχουν σχόλια: