Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Έκανε επάγγελμα να ποστάρει τα γυμνασμένα οπίσθιά της (pics)

Ο λόγος για την Τζενιφερ Σέλτερ, που διαθέτει τα πιο καλλίγραμμα και ζουμερά οπίσθια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζεν έχει περάσει πολλές ώρες στα γυμναστήρια κάνοντας squat και χτίζοντας σιγά και σταθερά, το όπλο που θα την έκανε μία ημέρα διάσημη, τους καλογυμνασμένους γλουτούς της.

Ποιά μέθοδο ακολουθεί
Ενα από τα νέα τρεντ στην γυμναστική, στη Νέα Υόρκη, είναι το «fitspo»που βγαίνει από το fit και το inspiration που σημαίνει να γυμνάζεσαι ρυθμίζοντας πρώτα μια σωστή αναπνοή.
Η Τζένιφερ ή Τζεν Σέλτερ είναι μια 20χρονη καθαρόαιμη νεοϋορκέζα η οποία ειδικεύεται στο fitspo και έχει ήδη κάνει 1,4 εκατ. followers στο twitter ενώ σε κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζει προστίθεται 5.000 νέα άτομα.

Η Σέλτερ ξεκίνησε να κάνει γυμναστική στα 15 χρόνια της. Γεννήθηκε στο Λονγκ Αίλαντ της ΝΥ και σήμερα περηφανεύεται για τα τρομερά οπίσθιά της.

Ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram τον Μάρτιο του 2012 και από τότε κατακλύζει το διαδίκτυο με εικόνες της από το γυμναστήριο, την πισίνα, το κρεβάτι της ή και από τους δρόμους της πόλης. Αναζητά τώρα να πάρει ειδίκευση γυμνάστριας και θέλει να δημιουργήσει τα δικά της βίντεο και προγράμματα διατροφής. Ζει από την εταιρεία Game Plan, η οποία προσφέρει συμπληρώματα διατροφής και οι γονείς της είναι υπερήφανοι γι'αυτήν.

Η Τζεν πέραν του ότι απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της, δίνει και συμβουλές μέσα από την σελίδα της για το πώς να φτιάξει ο κόσμος αυτά τα οπίσθια.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: