Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Το απίστευτο σύνθημα για τον Μπρέσκα

Ο Μάριο Μπρέσκα αποβλήθηκε στο ματς της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου για έναν από τους πιο απίθανους λόγους θα μπορούσε να δεχτεί κόκκινη κάρτα ένας παίκτης.

Διαβάστε το story

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στη Γλυφάδα στο γήπεδο της Καισαριανής, επικρατώντας με 4-0 για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου, ωστόσο το ματς αυτό στιγματίστηκε από τη φάση του 41ου λεπτού που σπάνια μπορεί να συναντήσει κανείς ποτέ στη ζωή του σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Θύμα και ταυτόχρονα θύτης ο Μάριο Μπρέσκα, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου να ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς των γηπεδούχων και τελικά να αντικρύζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Η αιτία ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα εις βάρος του με στόχο τα... κιλά του (αποκορύφωμα το σύνθημα "Πόσα σουβλάκια έφαγες χοντρέ") με τον άλλοτε άσο των Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης και Παναχαϊκής να μην αντέχει τις προσβολές της εξέδρας και να αντιδράει.
Ξέφυγε όμως από τα αθλητικά πλαίσια και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον απομακρύνει με απευθείας κόκκινη από τον αγωνιστικό χώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: