Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πέθανε πίνοντας κατά λάθος μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000 δολαρίων

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ήπιε κατά λάθος μεθαμφεταμίνη που του έδωσε κατά λάθος η κόρη του.


Ο λόγος για τον 55χρονος Romano Dias από το Κέιμπριτζ της Βρετανίας  ο οποίος είχε επισκεφτεί τη κόρη του όταν κάποια στιγμή δίψασε και ζήτησε κάτι να πιει.

Η Katee ψάχνοντας στο μπουκάλι βρήκε ένα μπουκάλι ενεργειακό ποτό και το προσέφερε στο πατέρα της για να ξεδιψάσει.

Λίγο μετά τις πρώτες γουλιές παραπονέθηκε για τη γεύση του και αμέσως μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο 55χρονος πριν πέσει νεκρός πρόλαβε να ψελλίσει ότι νιώθει ένα κάψιμο στο λαιμό και τρομερή δυσφορία.

Η νεαρή κάλεσε ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί ο πατέρας της στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αμέσως μετά ακολούθησε η νεκροψία η οποία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου: Υπερκατανάλωση μεθαμφετανίνης.

Πως συνέβη όμως κάτι τέτοιο; Το εν λόγω μπουκάλι ήταν στο ράφι του σπιτιού της Katee τρία χρόνια. Η ίδια δεν γνώριζε τι περιείχε αλλά το είχε παραλάβει μια μέρα μέσω ταχυδρομείου σε πακέτο με λάθος διεύθυνση και το κράτησε. Ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι ήταν και δεν ασχολήθηκε να δει πως έφτασε εκεί.




Σύμφωνα με τον αστυνομικό Ian Simmons του αστυνομικού τμήματος του Cambridgeshire, όπου και συνέβη το οικογενειακό δράμα, το μπουκάλι περιείχε μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000 δολαρίων.
Το μπουκάλι βρέθηκε κατά λάθος στο σπίτι της νεαρής μιας και ο αρχικός του προορισμός ήταν κάποιος έμπορος ναρκωτικών. Στην ετικέτα του μπουκαλιού έγραφε ενεργειακό ποτό με γεύση φρούτων.


Η μεθαμφεταμίνη  είναι ένα ψυχοενεργό διεγερτικό ναρκωτικό. Αυξάνει την εγρήγορση και την ενέργεια, και σε υψηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει ευφορία, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, και την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης. 'Έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά Breaking Bad.

Δεν υπάρχουν σχόλια: