Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε τελικά ποιός ήταν ο Τζακ Αντεροβγάλτης

Σήμερα, μετά από χρόνια ερευνών για την ταυτότητά του, ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ βρήκε ποιός ήταν τελικά ο παρανοϊκός και ειδεχθής δολοφόνος.

Ο Τζακ Αντεροβγάλτης είχε τρομοκρατήσει το Λονδίνο στα τέλη του 19ου αιώνα δολοφονώντας γυναίκες αλλά ποτέ δεν βρέθηκε ο ένοχος. Κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί ο ζωγράφος Βανσέν Βαν Γκογκ (!), ο συγγραφέας Λούις Κάρολ που έγραψε την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων αλλά ακόμη και μέλη της οικογένειας της βασίλισσας Βικτώριας.

Μετά από 11χρόνια ερευνών ο Τρέβορ Μάρριοτ, ένας ντετέκτιβ εγκλημάτων συνταξιούχος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι Τζακ Αντεροβγάλτης ήταν ο Carl Ferdinand Feigenbaum που εργαζόταν στο εμπορικό ναυτικό και ο οποίος έκανε πολλά από τα εγκλήματα.

Ο Μάρριοτ δήλωσε στο βρετανικό σάιτ Express ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα χάρη στις αναλύσεις ντοκουμέντων χρησιμοποιώντας εξελιγμένη σύγχρονη τεχνολογία της ιατρικής. Δήλωσε επίσης ότι το Χόλιγουντ και ο μύθος του διάσημου δολοφόνου παραμόρφωσαν τα γεγονότα της υπόθεσης στο πέρασμα των χρόνων. Το μόνο βέβαιο στην υπόθεση ότι μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου 1888 πέντε γυναίκες μαχαιρώθηκαν σχεδόν στο ίδιο τετράγωνο στο λονδρέζικο προάστιο Γουαιτσάπελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: