Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο συγγραφέας του Game of Thrones βγάζει το καπέλο στο Breaking Bad

Mπορεί να είναι αντιμέτωποι στη μάχη των Emmy, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο δημιουργός τους Game of Thrones δεν αναγνωρίζει πως φέτος μπορεί να είναι η ευκαιρία της σειράς του να κερδίσει ένα βραβείο, γιατί τo 2014 θα είναι η χρονιά του Breaking Bad.

Συγκεκριμένα, ο GRRM έγραψε στο blog του:
"Καταπληκτική σειρά. Καταπληκτικό το χθεσινό επεισόδιο. Μιλάμε για γροθιά κάτω από τη μέση.

Ο Walter White είναι μεγαλύτερο τέρας από οποιονδήποτε άλλον στο Westeros. 

(Πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό).



Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Breaking Bad. Νομίζω πως το Game of Thrones μπορεί να έχει μία μικρή ευκαιρία να τσατίσει το BB στα φετινά EMMY (απλά μία μικρή ευκαιρία, νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί είναι οι αγαπημένοι), αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα κανένας να νικήσει το Breaking Bad του χρόνου, όταν θα διαγωνίζεται η τελευταία του σεζόν.

Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι επιφυλάσσουν τα Emmy. Πιστεύω πως αυτή η χρονιά είναι η ευκαιρία μας για να κερδίσουμε ένα Emmy. Χάρη στον Κόκκινο Γάμο έχουμε πολλές πιθανότητες . Ήταν μία σπουδαία σεζόν. Αν ποτέ η Ακαδημία αποφασίσει να τιμήσει μία σειρά φαντασίας, τότε θα είναι αυτή η χρονιά πιστεύω.



Αλλά θα δούμε. Το Breaking Bad, το Mad Men, το Downton Abbey, το Homeland και το House of Cards όλα έχουν να πουν κάτι. Είναι όλες τους καλές σειρές. Κανα δυο είναι σπουδαίες. Το Homeland είναι ο σίγουρος πρωταθλητής. Το Mad Men έχει κερδίσει μέχρι τώρα τέσσερα και το House of Cards λέγεται πως είναι αυτό που θα αλλάξει το σκηνικό. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Θα τα μάθουμε όλες στις 22 Σεπτεμβρίου".


Σωστός ο George, όπως μας ενημερώνει και το κοντρόλ που βλέπει φανατικά Breaking Bad και Game of Thrones. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: