Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η Έλενα Παπαβασιλείου διασκεδάζει στις Σπέτσες (photos)

Έτοιμη να παρουσιάσει τον διαγωνισμό ομορφιάς στην Κύπρο είναι η Έλενα Παπαβασιλείου…

Προς το παρόν όμως κάνει τις διακοπές της στις Σπέτσες με… άψογη φόρμα αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Η όμορφη παρουσιάστρια φοράει το σορτσάκι της και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης  μαζί με τις φίλες της αφού εδώ και καιρό δεν δηλώνει ερωτευμένη...

Η πρόταση για την παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς  έγινε πριν από λίγο καιρό και η Έλενα είπε αμέσως «ναι» μιας και δεν είναι εποχές για δεύτερες σκέψεις...


-Πότε πήγες στις Σπέτσες;
-Τον περασμένος Μάιο, την περίοδο του Πάσχα. Γυναικοπαρέα! Πήρα τις φίλες μου και πήγαμε να περάσουμε καλά. Και ήταν τέλεια!

-Ήταν η πρώτη σου φορά στο νησί;
-Όχι, έχω πάει αρκετές φορές. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ οι Σπέτσες γιατί είναι ένα νησί που συνδυάζει πολλά πράγματα. Παραλίες, εκδρομούλες, χαλαρές στιγμές, αλλά έχει και το μουσείο της Μπουμπουλίνας το οποίο μπορεί να επισκεφτεί κανείς.


-Πότε σκοπεύεις να ξαναπάς;
-Να, τώρα μέσα στον Αύγουστο θα πάω πάλι για λίγες ημέρες. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι είναι ένα τόσο ωραίο μέρος, πολύ κοντά στην Αθήνα και, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να το επισκεφτεί ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι κανένα μακρινό ταξίδι! Μπορείς να πας, χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτός ο προορισμός ενδείκνυται και για Σαββατοκύριακα.

-Πώς περνάς με τις φίλες σου στα ταξίδια;
-Πολύ ανέμελα, πολύ χαλαρά. Είμαστε όλο γυναίκες, οπότε καταλαβαίνεις…Βγαίνουμε ό,τι ώρα θέλουμε, πάμε για μπάνιο, σε μπαράκια και, γενικά, ζούμε πολύ ξέγνοιαστες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: