Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Βάση UFO στα Ιμαλάια (?) Η δήλωση υπουργού που προκάλεσε ''σεισμό'' (photo)

Βάση UFO στα Ιμαλάια! Σας φαίνεται απίστευτο, εξωπραγματικό; Μη βιαστείτε να απαντήσετε καταφατικά γιατί μπορεί και να πέσετε έξω. Ειδικά από τη στιγμή που κυβερνητικά στελέχη της Ινδίας και της Ρωσίας επιβεβαιώνουν την είδηση η οποία κάνει το γύρο του κόσμου και δίνει τροφή για τη δημιουργία θεωριών συνωμοσίας και καταγγελιών συγκάλυψης της ύπαρξης εξωγήινων όντων

Πανικός επικρατεί στην κυβέρνηση της Ινδίας μετά τη δημόσια παραδοχή του Υπουργού Άμυνας, A.K Antony, ότι όντως υπάρχουν UFO και έχουν μάλιστα τη βάση τους στην κορυφογραμμή Kongka La των Ιμαλάϊων, στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας. «Η Ινδία έχει βρει μια ενεργό βάση UFO στα Ιμαλάϊα. Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή», δήλωσε πρόσφατα ο Antony εκπλήσσοντας τους πάντες και προκαλώντας σε άλλους φόβο και σε άλλους ενθουσιασμό.

Οι ντόπιοι στην περιοχή Ladakh της Ινδίας και στην Aksai Chin της Κίνας υποστηρίζουν ότι συχνά γίνονται μάρτυρες «ανάδυσης» UFO από το έδαφος. Μέχρι πρότινος κάποιος θα έλεγε ότι πρόκειται απλώς για τα γραφικά λεγόμενα ανθρώπων με μεγάλη φαντασία. Η δήλωση του υπουργού, όμως, έφερε τα πάνω κάτω και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι πραγματικά γίνεται. Πλέον επικρατεί κυριολεκτικά ένα μπάχαλο ανάμεσα στον ΟΗΕ, στην Κίνα, την Ινδία, τη Ρωσία και στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η ινδική κυβέρνηση να αρνείται όσα πριν από λίγες μέρες παραδέχτηκε ο ίδιος της ο υπουργός!
Παρά τις προσπάθειες των Ινδών να ελέγξουν -ίσως και να συγκαλύψουν- το θέμα, η βεβαίωση του εμπειρογνώμονα της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους, του Δρ Τζον Μάλεϊ είναι καταλυτική. Ο Μάλεϊ επισκέφτηκε την περιοχή και επιβεβαίωσε πως αυτά που είδε να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται εκεί δεν ανήκουν στον πλανήτη μας. «Τα διαστημόπλοια είχαν μοβ φως που προερχόταν από το κάτω μέρος του πλοίου και είχαν ευδιάκριτες σημάνσεις στην κάτω πλευρά τους. Ήταν κλασικά πλοία του πλανήτη Gootan, χωρίς να είναι , ωστόσο, κάποια από τα θωρηκτά τους», σημείωσε ο εμπειρογνώμονας, ο οποίος έπειτα από 20ετή μελέτη έχει πειστεί ότι οι εξωγήινοι έρχονται για να βοηθήσουν. «Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με τον σωστό τρόπο όταν αντιμετωπίζουμε τους Gootans, διαφορετικά είμαστε καταδικασμένοι», συμπλήρωσε. Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις του, η εξωγήινη εισβολή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη θα σταματήσει τον Δεκέμβριο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: