Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η αγνή αγάπη ενός μοναχικού οπαδού ! (photos)

Κυριακή απογευματάκι στο μακρινό και δροσερό Μίαλμπι της Σουηδίας και η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Η αποστολή της Μπρομαποϊκάρνα έχει ταξιδέψει κοντά στα 550 χλμ. απο την Στοκχόλμη για να αγωνιστεί στην έδρα της Μίαλμπι και μόλις οι παίκτες της βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα,

αντικρίζουν έκπληκτοι τον ένα και μοναδικό οπαδό της ομάδας τους, ντυμένο με την αγαπημένη του μαυροκόκκινη φανέλα να τραγουδά όσο πιο δυνατά μπορούσε συνθήματα για να τους εμψυχώσει .

Ναι, σωστά διαβάσατε, στην κερκίδα των φιλοξενούμενων υπήρχε ένας και μοναδικός οπαδός, ο οποίος μάλιστα αποδείχθηκε φωνακλάς!

Ο μέσος της Μπρομαποϊκάρνα, Μπόγιαν Τζόρτζιτς (πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), δήλωσε μετά τον αγώνα... «Όταν τον είδα να φοράει την φανέλα, να φωνάζει και να διασκεδάζει στα γκολ, αποφάσισα οτι κάτι έπρεπε να κάνω. Θα του πληρώσω τα έξοδα για να έρθει να παρακολουθήσει, όποιο εντός έδρας παιχνίδι θέλει αυτός και να γνωρίσει την ομάδα απο κοντά.
Πρέπει να επιβραβεύεις αυτούς τους ανθρώπους. Πήρα το τηλέφωνο του και τον κάλεσα απο το λεωφορείο της ομάδας. Η ζεστασιά της φωνής του και η ικανοποίηση που ένοιωσε ήταν απίστευτη. Το αξίζει!».

Ο "μοναχικός" οπαδός ονομάζεται 'Αντερ Ουνγκ και ήταν προπονητής στις υποδομές της Μπρομαποϊκάρνα, αλλά πριν απο 20 χρόνια αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Ισταντ, 660 χιλιόμετρα μακριά απο την Στοκχόλμη, έδρα της αγαπημένης του ομάδας και έκτοτε δεν έχει καταφέρει ποτέ να βρεθεί σε εναν εντός έδρας αγώνα.

Ο Ουνγκ στην συνομιλία που είχε με τον Τζορτζιτς του είπε πως δεν ήταν ανάγκη να πληρώσει για το ταξίδι του, αλλά αυτός επέμεινε και έτσι ο πιστός οπαδός, θα βρεθεί επιτέλους μετά απο τόσο καιρό κοντά στην ομάδα του, στο γήπεδο της!

Για την ιστορία, παρά την ένθερμη υποστήριξη που είχαν οι παίκτες της Μπρομαποϊκάρνα από τον ενθουσιώδη, Άντερ Ούνγκ, δεν κατάφεραν να πάρουν ενα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκαν από την Μίαλμπι με 4-2, κατρακυλώντας στη 14η θέση του σουηδικού πρωταθλήματος!

Ηθικό Δίδαγμα: Υπάρχουν ακόμη γνήσιοι οπαδοί που αγαπάνε την αγνά την ομάδα τους και τιμούν την φανέλα της!
Ηθικό Δίδαγμα 2: Υπάρχουν ακόμη αθλητές που αναγνωρίζουν τι θα πει οπαδός και οπαδική αγάπη για την ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: