Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μαλουντά

To France Football αναφέρει πως ο Φλοράν Μαλουντά μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρόνου Γάλλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα πάντα με το έγκυρο γαλλικό περιοδικό.

Όπως αναφέρει στο βασικό θέμα της ιστοσελίδας του το «France Football», ο Μαλουντά ο οποίος φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Τσέλσι μπορεί να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» διετές συμβόλαιο.
Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό καθώς ο Μαλουντά ζητά 3 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο. Ο πρώην άσος της Λιόν είναι αναμφίβολα ένα πολύ μεγάλο όνομα και ένας παίκτης που αποτελεί «κράχτη» για τον κόσμο.

Στην αρχή της περασμένης σεζόν η Τσέλσι τον έβαλε στο «ψυγείο» γιατί είχε αρνηθεί να χαμηλώσει το μισθό του. Ολη την σεζόν έκανε προπονήσεις με τις ρεζέρβες των Λονδρέζων.

Επιπλέον το France Football προσθέτει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον 25χρόνο μέσο της Βαλενσιέν, Ματιέ Ντοσεβί. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με την Βαλενσιέν ενώ τον ζητάνε και ομάδες της Αγγλίας. Τη σεζόν που πέρασε, ο Ντοσεβί είχε 38 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βαλανσιέν, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: