Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ποιος Νεϊμάρ ? Το νέο αστέρι της «Μπάρτσα» είναι...

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω στο νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η γυναίκα που κυκλοφορεί δίπλα του μόνο απαρατήρητη δεν θα γινόταν να περάσει.  

Ο λόγος γίνεται για τον Βραζιλιάνο άσο Νεϊμάρ, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών και αναμένεται να κάνει... «παπάδες» μέσα στο γήπεδο, στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Καθώς φαίνεται, όμως, ο διεθνής με τη φανέλα της «σελεσάο» άσος «σκοράρει» και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς στο πλευρό του εμφανίζεται η εντυπωσιακή Μπρούνα Μαρκεζίνε.

Η Βραζιλιάνα ηθοποιός θα ομορφαίνει πλέον τις εξέδρες του Καμπ Νου, διεκδικώντας επί ίσοις όροις τον τίτλο της πιο σέξι παρουσίας στο γήπεδο των Καταλανών, από την έτερη Λατίνα, σύζυγο του Ζεράρ Πικέ και προσφάτως μητέρα, Σακίρα.

Οι «κακές γλώσσες» μάλιστα λένε ότι η Βραζιλιάννα σεξοβόμβα ήταν ο λόγος, για τον οποίο ο Νεϊμάρ δεν έφευγε τόσο καιρό από τη Βραζιλία και τη Σάντος, παρά το χορό των εκατομμυρίων και τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που «σφάζονταν» στα πόδια του...




Δεν υπάρχουν σχόλια: