Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Κι όμως υπάρχει άνθρωπος-κροκόδειλος ! Δείτε τον ! (photo)

Η πρώτη εικόνα πάρθηκε ένα πρωινό κοντά στην ακτή Safaniya στην Ανατολική Επαρχεία στην Σαουδική Αραβία, δίπλα στις εγκαταστάσεις της Aramco...

H Aramco Security και η Industrial Security Force διερωτόντουσαν εάν έπρεπε να εκδώσουν σήμα κινδύνου, να κλείσουν την ακτή ή να αφήσουν τα πράγματα ως είχαν, στο έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας.

Η έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 3.500 ανθρώπινα - ζώα αυτού του τύπου στην περιοχή του Tanajib. Είχαν να τα δουν στην ίδια περιοχή πάνω από 25 χρόνια.
Επιβεβαιώθηκε ότι το γεγονός συνέβη τον Ιανουάριο του 2003!

Το Tanajib είναι μια πετρελαϊκή εγκατάσταση της Saudi Arabian Oil Company (Saudi Aramco), στην περιοχή του Περσικού κόλπου, 125 μίλια βόρεια του Damman.

Σε αυτήν την εναέρια φωτογραφία βλέπουμε τις εγκαταστάσεις και το άκρο της παραλίας όπου εμφανίσθηκαν οι άνθρωποι - ερπετά. Το κείμενο ήταν γραμμένο με σπαστά Αγγλικά λόγω της περιοχής.

Πολλά φωτομοντάζ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πως να εχουμε βεβαιότητα επί του θέματος; Ο κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το άκρως απόρρητο. Η εικόνα ίσως δείχνει ένα κολάζ με το μπούστο μιας μαϊμούς στο σώμα ενός ερπετού.

Αλλά γνωρίζουμε ό,τι ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις ένα ενοχλητικό γεγονός είναι να το δυσφημήσεις με μια καλά ενορχηστρωμένη αντι-πληροφόρηση!

Έχουμε πει επανειλημμένως πως όταν θέλεις να κρύψεις κάτι κάνε το Ολοφάνερο γιατί κανένας δεν βλέπει αυτό που είναι μπροστά στα μάτια του. Είναι βασική αρχή της Προπαγάνδας.

Δεν έχω προσωπική άποψη επί των φωτογραφιών -έχω κι άλλες- που τις είχα από το 2003 άλλωστε δεν βρισκόμουν εκεί κοντά !!!

Σύμφωνα με τις γραφές των Σουμερίων, πριν την δημιουργία του ανθρώπου κατασκευάστηκαν πολλά ειδή υβριδίων σε ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Τέτοια όντα αναφέρονται σε όλες τις μυθολογίες του κόσμου και η μυθολογία ως γνωστόν είναι τεχνηέντως κεκαλυμμένη ιστορία.

Ιππόκαμπος, το μυθικό άλογο-ψάρι του Ποσειδώνα. και Ιπτάμενα Φίδια στην Αρχαία Αίγυπτο; αλλά και Ιππαλεκτρυών: Ένα «άγνωστο» ον της Ελληνικής Μυθολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: