Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μας έδωσε την πιο γραφική είδηση της χρονιάς

Σαφώς και η είδηση της χρονιάς εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στην Αγγλία είναι η απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ μετά από 27 χρόνια, ο Γκάρεθ Μπέιλ όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την πιο γραφική και αστεία είδηση της χρονιάς.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ λοιπόν, στις 26 Μαρτίου, προσέφυγε στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Αγγλίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα από τον πανηγυρισμό καρδούλα που κάνει μετά από κάθε γκολ. Πριν από λίγες ημέρες πήρε τα αποτελέσματα τα οποία ήταν θετικά για τον Ουαλό, δίνοντας του τα δικαιώματα που ζήτησε. Τα ερωτήματα που γεννώνται από αυτή του την κίνηση είναι πολλά. Πρώτον γιατί το έκανε αυτό και τι σκοπό έχει; Δεύτερον ποιος είπε ότι είναι ο πρώτος που καθιέρωσε τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό;

Για την πρώτη ερώτηση σας έχουμε απάντηση και είναι πολύ απλή. Ο Μπέιλ λοιπόν αναμένεται να χρησιμοποιήσει εμπορικά αυτή του την κίνηση, βγάζοντας στο εμπόριο την καρδιά σχηματισμένη από δυο χέρια, όπου μέσα σε αυτή θα αναγράφεται το νούμερο 11, το νούμερο της φανέλας του δηλαδή. Έχει ήδη αναθέσει σε μια πολύ γνωστή εταιρία της Αγγλία η οποία διαχειρίζεται αθλητικό εξοπλισμό, την “The Stellar Group Limited”, να αρχίσει την παραγωγή σε πορτοφόλια, παπούτσια, καπελάκια αλλά και κοσμήματα, τα οποία επάνω τους θα έχουν την καρδιά με το νούμερο 11. Ο Μπέιλ φέτος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Αγγλικού πρωταθλήματος και είναι ένα από το hot ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή του την αναγνωρισιμότητα.

Αυτή λοιπόν κατά την γνώμη μας είναι ίσως η πιο γραφική είδηση της χρονιάς, αν και είναι νωρίς ακόμη, αλλά μάλλον τίποτα δεν αναμένεται να ξεπεράσει την κίνηση αυτή του Μπέιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: