Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Εκείνος δε μοιράζεται το παγωτό του μαζί της - Εκείνη θα τρώει τσάμπα για ένα χρόνο

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο οπαδός που δε μοιράζεται το φαγητό του έχασε. Η κοπέλα του δικαιώνεται μεγαλοπρεπώς
Τον λένε Jake Moran (θα μπορούσε να λέγεται και Joey Tribbiani) και δε μοιράζεται το φαγητό του. Ούτε με την ίδια του την κοπέλα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα περιστατικό που καταγράφηκε τυχαία την ώρα που εξελισσόταν ο αγώνας του ΝΒΑ μεταξύ των Pacers και των Magic, έκανε τον γύρο του κόσμου.
Ο φίλαθλος απολαμβάνει το παγωτό του και η κοπέλα του, Arnett, του ζητάει μια κουταλιά.  Πρώτη αντίδραση, αρνητική.  Αυτή όμως επιμένει. Προσπαθεί με το κουταλάκι της να πάρει μια γεύση.  Δεύτερη αντίδραση, και πάλι αρνητική.  Στο τέλος όμως και για να γλυτώσει τη μουρμούρα, εκείνος ενδίδει στις πιέσεις και την αφήνει.
Ice Cream Guy and his girlfriend during Magic... από CDemo83

Η δημοσιότητα που γνώρισε το περιστατικό, έστειλε το ζεύγος στο τηλεοπτικό show, "Good Morning America", όπου ο πρωταγωνιστής δήλωσε απλά και λακωνικά. "Δεν θέλω να μοιράζομαι το φαγητό μου με κανέναν". Η σύντροφος του πάντως είπε ότι "δε βγαίνω με ένα τέρας", καθώς είναι συνηθισμένη στην ιδιοτροπία του και ότι και η ίδια είχε το δικό της παγωτό ανά χείρας, μόνο που δεν το "έπιασε" η κάμερα.

Η πεινασμένη τώρα δικαιώνεται

 Βαθιά συγκινημένη από το συμβάν, η εταιρεία "Blue Bell" αποφάσισε να εφοδιάζει εντελώς δωρεάν τη νεαρή Arnett με παγωτό για έναν ολόκληρο χρόνο. Πως σχολίασε η ίδια τη γενναιόδωρη κίνηση της εταιρείας; Είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη και ναι, πως θα μοιράζεται το παγωτό της με τον καλό της. Μεγαλόψυχη Arnett.

Δεν υπάρχουν σχόλια: