Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η φωτογραφία του νέου Πάπα που ΣΟΚΑΡΕΙ !!

Παρακαλούμε όπως απομακρύνετε τα παιδιά από τον υπολογιστή.

Η φωτογραφία του νέου Πάπα που δημοσίευσε η «Ελεύθερη Ώρα» σοκάρει!


Αν νομίζατε φίλοι μου ότι μετά την αποτυχημένη πρόβλεψη των Μάγια, ο πλανήτης την γλίτωσε οριστικά κάνετε τεράστιο λάθος! Προφανώς δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα για μια νέα (Freshhhhh) προφητεία που μας φέρνει ένα βήμα απ' τη συντέλεια. Ευτυχώς ήρθε σήμερα η «Ελεύθερη Ώρα» να σας ανοίξει τα μάτια. Έγραψε η καλή εφημερίδα:

«Είναι πλέον φανερό, ακόμα και στους πιο αδαείς, ότι η ανθρωπότητα εισέρχεται πλήρως στη Νέα Εποχή (ή αλλιώς: εποχή του Υδροχόου)». Σε περίπτωση που αγνοείται τα βασικά της Λίτσας Πατέρα, να σας ενημερώσω ότι ο Υδροχόος είναι κράμα ανάδρομου Ερμή με Τρίτη και 13.

Ύστερα απ' την απαραίτητη διευκρίνιση μπορούμε να μπούμε στο ψητό: «Είναι ιδιαίτερα μυστήριος ο τρόπος παραίτησης του Βενέδικτου και η αντικατάσταση του από τον Φραγκίσκο έναν μήνα και μια μέρα αργότερα.
Ενός Φραγκίσκου, γύρω από τη μορφή του οποίου γεννήθηκαν ήδη αρκετά ερωτηματικά. Επικεφαλής του μυστηριώδους τάγματος των Ιησουιτών είναι άραγε ο περιβόητος "Μαύρος Πάπας" της προφητείας του Αγίου Μαλαχία από τον 12ο αιώνα μ.Χ.;». Σύντομη διακοπή για τη βοήθεια του κοινού.
Ο Άγιος Μαλαχίας το 1139 το 'βλεπε (το 'παιξε;) ότι θα παραιτηθεί ο Πάπας και στην θέση του θα έρθει ένας άλλος, μαύρος Πάπας, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος πριν το τέλος του κόσμου (σε απλή μετάφραση ότι ο επίτιμος δεν θα προλάβει να θάψει τον Φραγκίσκο. Θα τον προλάβει η συντέλεια).

Μετά την εκλογή του άσπρου σαν τον γάλα Φραγκίσκου πολλοί αφελείς πίστεψαν ότι επρόκειτο απλώς για μια. μαλαχία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος τελικά πήγε κουβά! Πριτς! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν την «Ελεύθερη Ώρα» να μάθουν την αλήθεια;
Ακολουθεί η συνταρακτική αποκάλυψη: «Είναι τουλάχιστον πολύ παράξενη η σύμπτωση ο μεν Μαλαχίας να έχει κάνει λόγο από τότε για τον τελευταίο, τον "Μαύρο Πάπα" και την ίδια στιγμή οι Ιησουίτες να ονομάζουν τον εκάστοτε επικεφαλής τους. "Μαύρο Πάπα"! Τέτοια σύμπτωση;». Κι άντε πες ότι αυτή ήταν σύμπτωση.

Υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο όμως που αποδεικνύει ότι ο Μαλαχίας είχε δίκιο και ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει τρελό κονέ με τον όξω από δω. Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια του ρεπορτάζ να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο:

«Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον χαιρετισμό του νέου Ποντίφικα αμέσως μετά την εκλογή του, μας φανερώνει μια ακόμη "σατανική σύμπτωση". Κι αυτό διότι στη σκιά του Πάπα Φραγκίσκου, όπως αυτή αποτυπώνεται πίσω του, φαίνονται επί της κεφαλής του κάτι σαν εξογκώματα!!! Δηλαδή σαν κέρατα». Λογικά αν βάλεις και την «ψαλμωδία» του Πάπα ανάποδα θα ακούσεις ύμνους για το σατανά και το Hotel California unplugged.

Πριν σφιχταγκαλιαστούμε όλοι φίλοι μου περιμένοντας το μοιραίο δείτε στη φωτογραφία και την τελευταία λεπτομέρεια που επιβεβαιώνει της προφητείας το αληθές. Ο Πάπας είναι ο πρώτος άνθρωπος(;) στον πλανήτη του οποίου η σκιά είναι καμιά δεκαριά μέτρα μακριά από το σώμα! Την κάνει φαίνεται και αυτή με ελαφρά πηδηματάκια μπας και γλιτώσει από τον «Μαύρο Πάπα». Μετανοείτε αμαρτωλοί. Το τέλος πλησιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: