Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η «Καλίσι» του Game Of Thrones αποκαλύπτεται στο GQ (video)

Η Μητέρα των Δράκων θα σε κάνει να αγαπήσεις τους Ταργκέρυεν στη καινούργια της φωτογράφηση.


Μπορεί ο Μπρούς Γουίλις να τα είπε ξάστερα για τον αλκοολισμό του στο νέο τεύχος του αμερικάνικου GQ, όμως το κορίτσι αποκάλυψη αυτού του τεύχους, ήταν μακράν η Εμίλια Κλαρκ, που την απολαμβάνουμε στο Game Of Thrones ως τη Μητέρα των Δράκων.


Της αρέσει να γελάει, εκτιμάει αφάνταστα τις στιγμές όπου κάνει παρέα με τον δημιουργό του Family Guy, Σεθ ΜακΦαρλέιν και διαμαρτύρεται ότι οι φίλοι της δεν την αφήνουν να παρτάρει όταν βγαίνει έξω, για να μην δείχνει το πρόσωπο της κουρασμένο στα γυρίσματα.

Η ίδια θα δεχόταν μια γλυκιά κουβέντα και ένα ποτό, αλλά αμφιβάλλει αν θα έκανε το ίδιο και ο χαρακτήρας της στη σειρά, μιας και η Ντανέρις ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της και τον ιδιαίτερο τρόπο που αντιλαμβάνεται την υπερηφάνεια.

Για εμάς η Εμίλια Κλαρκ ήταν ένα θείο δώρο που ήρθε από το πουθενά. Μας έκοψε την αναπνοή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο όταν μας αποκάλυψε το σώμα της, ενώ ακόμη και αν οι μετέπειτα σκηνές της με τον Τζέισον Μόμοα θύμιζαν ερωτική ταινία, δεν άφησαν κανέναν άντρα ασυγκίνητο. Αντιθέτως, ο ερωτισμός της μπορούσε να υπερνικηθεί μόνο από τον άνευ όρων δυναμισμό της.

Αυτή είναι η Καλίσι που πρέπει να μάθεις να υπηρετείς και που θα έπεφτες στη φωτιά για χάρη της.




http://www.gameofthrones-grfans.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: