Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη γκάφα από Οντεμβίνγκι !


Εντάξει, πολλά έχουμε δει στον αθλητισμό, αλλά μερικά πράγματα δεν τα χωράει ο νους!

Αυτό που συνέβη στον Πίτερ Οντεμβίνγκι, είναι από τα άγραφα και δεν θυμόμαστε ανάλογο περιστατικό.

Παίκτης δηλαδή να... νομίζει ότι συμφώνησε με μια ομάδα, να πηγαίνει στο γήπεδό της για τα περαιτέρω και να

τρώει... πόρτα, μαθαίνοντας εκείνη την ώρα ότι αυτό που πίστευε, ήταν απλά στο μυαλό του και μόνο.

Ο άσος της Γουέστ Μπρομ είχε την εντύπωση πως επήλθε συμφωνία με την ΚΠΡ για τη μετεγγραφή του, αφού ο Νιγηριανός πίεζε για να φύγει και όλα φαινόταν να έχουν δρομολογηθεί. Αμ δε...

Τελικά οι πάντες είχαν μάθει ότι συμφωνία δεν υπήρχε εκτός από τον ίδιο, καθώς πήγε στο γήπεδο της ΚΠΡ για τις λεπτομέρειες και εκεί αντιλήφθηκε ότι δεν ίσχυε τίποτα απ' όλα αυτά.

Οι τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί, τον απαθανάτισαν να μαθαίνει εκείνη την ώρα την αλήθεια, με τους ανθρώπους της ΚΠΡ να τον ενημερώνουν ότι δεν υπήρχε συμφωνία και πως δεν είχε την άδεια να συνομιλήσει με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ.

Ο πρόεδρος της Γουέστ Μπρομ, Τζέρεμι Πις, ανέφερε: "Πρέπει πλέον να αποδεχθεί το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για άλλους 18 μήνες. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που είδαμε στην τηλεόραση τον Οντεμβίνγκι να φτάνει στο «Loftus Road»".

 Ο προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ, δήλωσε: "Νομίζω πως πίστεψε ότι η συμφωνία είχε κλείσει μεταξύ των ομάδων και έγινε μπέρδεμα. Λυπάμαι γι' αυτόν και για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Νομίζω πως κάποιος τον συμβούλευσε να έρθει εδώ, επειδή είχε κλείσει η συμφωνία. Κάπου μπλέχτηκαν οι γραμμές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: