Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Έγινε παιδοκτόνος γιατί ήθελε να παίξει video game

Διαβάστε τι οδήγησε έναν 20χρονο πατέρα στο σημείο να σκοτώσει το νεογέννητο αγοράκι του

Το μόλις τριών μηνών αγοράκι του σκότωσε ο 20χρονος Jacob David Hartley, γιατί έκλαιγε και δεν τον άφηνε να συγκεντρωθεί στον "μαραθώνιο" video game, που είχε επιδοθεί.

Ο 20χρονος παιδοκτόνος ομολόγησε ότι σκότωσε το αγοράκι του, επειδή νευρίασε.

Το νεογέννητο έκλαιγε για περίπου 30 λεπτά, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να το πάρει στα χέρια και να το χτυπήσει δυνατά.

"Ανάθεμά σε Colton, κοιμήσου επιτέλους”, φώναζε στο μωρό, σύμφωνα με τη μητέρα του νεογέννητου, που άκουσε τις φωνές κι έτρεξε να πάρει το μωρό.

Εκείνος, αφού σταμάτησε για λίγο από το video-game του, πήγε για δουλειά στην αποθήκη του Sam’s Club. Όταν γύρισε στο σπίτι, άρχισε να παίζει πάλι έως τα ξημερώματα της Παρασκευής, οπότε και πήγε για ύπνο.

Εκείνη την ώρα ο μικρός ξύπνησε επειδή πεινούσε και η σύζυγός του σηκώθηκε και τον έδωσε για λίγο στον Hartley, για να τον κρατήσει μέχρι να του ετοιμάσει το γάλα του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, είδε την σύζυγό του να κρατάει το γιο της, ο οποίος αιμορραγούσε από το στόμα και τη μύτη.

Ο 20χρονος κρατείται στη φυλακή, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ανηλίκου, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε χτυπήσει το μωρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: