Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι 10 πιο περίεργοι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών

Γίνεται να τραυματιστείς από ένα αυγό; Ή ενώ βλέπεις τηλεόραση; Κι όμως, γίνεται.

Διαβάστε για τους 10 πιο περίεργους τραυματισμούς που έχουμε δει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

10. Ρίο Φέρντιναντ

Όταν αγωνιζόταν στη Λιντς, κατάφερε να τραυματιστεί ενώ έβλεπε τηλεόραση! Πώς; Είχε απλώσει τα πόδια του σε ένα τραπεζάκι για αρκετή ώρα και όταν επιχείρησε να σηκωθεί, τραυμάτισε έναν τένοντα πίσω από το γόνατό του.

9. Ρίτσαρντ Ράιτ

Κατά την προθέρμανση ενός αγώνα Κυπέλλου με την Τσέλσι το 2006, ο τότε τερματοφύλακας της Έβερτον σκόνταψε σε μια πινακίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον αστράγαλό του. Τρία χρόνια νωρίτερα είχε άλλον έναν περίεργο τραυματισμό, καθώς έπεσε από το πατάρι του σπιτιού του.

8. Έβερ Μπανέγα

Ο Αργεντίνος μέσος της Βαλένθια τραυματίστηκε από το ίδιο του το αυτοκίνητο, όταν σταμάτησε να βάλει βενζίνη και ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο, με συνέπεια να κυλήσει το αυτοκίνητο και να του σπάσει τον αστράγαλο.

7. Άλαν Ράιτ

Ο αριστερός μπακ της Άστον Βίλα στη δεκαετία του '90 παραμένει μέχρι σήμερα ο πιο κοντός παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με ύψος μόλις 1.63μ. Αυτός ήταν και ο λόγος που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, καθώς αναγκάστηκε να το τεντώσει πολύ έντονα, στην προσπάθειά του να πατήσει το γκάζι της Ferrari του.

6. Ντέιβ Μπίζαντ

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στη Σαουθάμπτον το 1993. Ο τότε προπονητής του, Ίαν Μπράνφουτ, στερήθηκε των υπηρεσιών του για περίπου δύο μήνες, όταν ο Μπίζαντ αυτοτραυματίστηκε από ένα γυάλινο μπουκάλι με σος, που έπεσε πάνω στο πόδι του.

5. Άλεξ Στέπνι

Το 1975, ο τότε τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "έβγαλε" το σαγόνι του, ενώ φώναζε προς τους αμυντικούς του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Μπέρμιγχαμ.

4. Κερκ Μπρόουντφουτ

Ο αμυντικός της Ρέιντζερς έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, όταν... εξερράγη (!!) ένα αυγό, που μόλις είχε βράσει κι ετοιμαζόταν να το φάει.

3. Σαντιάγο Κανιθάρες

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας δεν πήγε στο Μουντιάλ του 2002, επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κοπεί ο τένοντας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του. Αιτία; Ένα κομμάτι γυαλί από ένα μπουκάλι after shave, που έπεσε κι έσπασε δίπλα στα πόδια του ενώ ξυριζόταν.

2. Στιβ Μόροου

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ του 1993 κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν βγήκαν σε καλό στο μέσο της Άρσεναλ. Ο Βορειοϊρλανδός είχε... σκαρφαλώσει πάνω στους ώμους του συμπαίκτη του, Τόνι Άνταμς, αλλά έπεσε, με συνέπεια να σπάσει την κλείδα του.

1. Ντάρεν Μπάρναρντ

Ο παλαίμαχος μέσος της Τσέλσι και της Μπάρνσλι είχε έναν απίστευτο τραυματισμό κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Συγκεκριμένα, υπέστη ρήξη χιαστών κι έμεινε 5 μήνες εκτός δράσης, όταν γλίστρησε στα ούρα του σκύλου του, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: