Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο sold-out !

Η τρέλα των οπαδών της Δυναμό Δρέσδης για την ομάδα τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Συγκεκριμένα στην εντός έδρας με την Ινγκολσταντ για την 25η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας στη Γερμανία εξάντλησαν και τα 32.066 εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον αγώνα.
"Μα που είναι το περίεργο;" θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές. Υπάρχει βλέπετε μια μικρή λεπτομέρεια :

Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών!

Η Δυναμό Δρέσδης αρχικά είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από το κύπελλο για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον αγώνα με την Ντόρτμουντ τον περασμένο Οκτώβρη. Μετά την έφεση που άσκησε, η ποινή μετατράπηκε σε έναν αγώνα στην έδρα της χωρίς θεατές.

Το συγκεκριμένο ματς που κλήθηκε να εκτίσει την ποινή της ήταν το χθεσινό (11/03) απέναντι στην Ινγκολσταντ για το πρωτάθλημα. Παιχνίδι για το οποίο η διοίκηση της Δυναμό εξέδωσε κανονικά 32.066 εισιτήρια, όση είναι δηλαδή η χωρητικότητα του "Glücksgas Stadium".

Και οι τρελαμένοι οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να τα αγοράσουν εκδηλώνοντας την μεγάλη τους αγάπη για τον σύλλογο. Λίγο πριν τον αγώνα μάλιστα η διοίκηση της Δυναμό ενημέρωσε ότι πουλήθηκε και το τελευταίο "εισιτήριο-φάντασμα"!

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία έληξε χωρίς γκολ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να μένει στον πάγκο, οι φίλαθλοι της Δυναμό είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και την παρακολουθούσαν από γιγαντοοθόνες.

Η Δυναμό Δρέσδης βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει παίξει στα 16 από τα 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: