Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

H καυτή μούσα της Μάντσεστερ Σίτι !

Μπορεί να μην έχει την εκτελεστική δεινότητα του Σέρχιο Αγκουέρο ή την εκπληκτική κάθετη πάσα του Νταβίδ Σίλβα, ωστόσο η Νάταλι Πάικ μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι...

Δείτε τα 2 video που ακολουθούν !

Και πως θα μπορούσε να γίνει άλλωστε κάτι τέτοιο; Βλέπετε, η 28χρονη ρεπόρτερ στο επίσημο κανάλι των "πολιτών" έβγαζε το ψωμί της πριν μερικά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ είχε συμπεριληφθεί και στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στο Νησί ύστερα από ψηφοφορία του περιοδικού FHM το 2006.

Στα συν όμως της Πάικ πέρα από την ομορφιά της είναι και η "τρέλα" της για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι (αγαπημένος της παίκτης είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κοστέλ Παντιλίμον όπως εξομολογήθηκε τις προάλλες), κάτι που το έδειξε στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο.

Τότε, ούσα στα αποδυτήρια για ρεπορτάζ ήταν η μοναδική από όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στη μεικτή ζώνη, η οποία πανηγύρισε σαν μικρό παιδί το νικητήριο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στο 95'!


Natalie Pike Topless από Samib2503


Νάταλι Πάικ - Μάντσεστερ Σίτι από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια: