Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έχασε πέναλτι λόγω fair play !

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα στο Μεξικό, με προπονητή να δίνει εντολή στην ομάδα του να αστοχήσει επίτηδες σε πέναλτι επειδή δεν έπρεπε να το κερδίσει.

Δείτε το video!

Η αναμέτρηση Πατσούκα-Εστουντιάντες για το πρωτάθλημα Μεξικού Κ20 δεν είχε κάτι το ενδιαφέρον λίγο πριν από το φινάλε, με την Πατσούκα να προηγείται 3-0 και να μην υπάρχει η παραμικρή αγωνία για τον τελικό νικητή.

Και όμως στο 87ο λεπτό συνέβη μία φάση η οποία καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι ως υποψήφιο για να φιλοξενεί στο τέλος της χρονιάς την κορυφαία επίδειξη fair play που θα συναντήσουμε στα γήπεδα μέσα στο 2012.

Η Πατσούκα είχε εκείνη τη στιγμή τη μπάλα όμως βλέποντας οι παίκτες της έναν αντίπαλο (Άντριο Ντομίνγκες) στο έδαφος, στη δική τους πλευρά γηπέδου, αποφάσισαν να σταματήσουν το παιχνίδι.

Ο παίκτης δεν είχε τελικά κάτι το ανησυχητικό, όμως ο συμπαίκτης του στην Εστουντιάντες, Σέρχιο Τέραν, δεν επέστρεψε τη μπάλα -ως όφειλε- αλλά ξεκίνησε μία κούρσα, η οποία κατέληξε με την ανατροπή του στη μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα της Πατσούκα.

Επωφελούμενη από την "πονηριά" του παίκτη της, η Εστουντιάντες ήταν έτοιμη να σημειώσει το "γκολ της παρηγοριάς", όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Τέτοιος αποδείχτηκε ο προπονητής της, Μαουρίσιο Γκαλάγκα, καθώς διέταξε τον εκτελεστή πέναλτι της ομάδας του, Γκουστάβο Μέντες, να αστοχήσει επίτηδες από την άσπρη βούλα.

Τι έγινε; Απολαύστε το πέναλτι κατά... παραγγελία!


Fair Play - Μεξικό από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια: