Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τέλος στις διαγνώσεις του Dr. House

Ο εκκεντρικός ιδιοφυής δόκτορας δεν θα κάνει πλέον τις απίστευτες διαγνώσεις του, καθώς η εταιρεία παραγωγής Fox, ανακοίνωσε πως η season 2011-2012 θα είναι και η τελευταία για τη δημοφιλή σειρά.

Οι τελευταίες δύο seasons ήταν εξαιρετικά πολυέξοδες στην παραγωγή τους, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης σημείωσαν πτώση.

Η επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών David Shore, Katie Jacobs και του ίδιου του Hugh Laurie, που υποδύεται τον Gregory House, αλλά και μία δήλωση του προέδρου της Fox, Kevin Reilly, έχουν ως εξής:

"Ύστερα από διαβουλεύσεις, οι παραγωγοί του House M.D. αποφάσισαν ο 8ος κύκλος να είναι και ο τελευταίος. Τον Απρίλιο του 2012 η σειρά θα συμπληρώσεις 177 επεισόδια και κανείς από εμάς δεν το περίμενε αυτό, όταν πρωτοπροβλήθηκε το 2004."

"Από την αρχή της σειράς, το House προσπάθησε να δημιουργήσει έναν ικανοποιητικό κόσμου, όπου τα αιώνια ερωτήματα του ανθρώπου σχετικά με την ηθική, το συναίσθημα, τη λογική και την αλήθεια θα μπορούσαν να απαντηθούν. Όμως ο καιρός έφτασε στο τέλος του. Οι παραγωγοί δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκφράσουν επαρκώς την ευγνωμοσύνη τους στους εκατοντάδες αφοσιωμένους καλλιτέχνες και τεχνικούς που μοιράστηκαν την ενέργειά τους και το ταλέντο τους και έκαναν το House αυτό που είναι."

"Οι δημιουργοί του House θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη Fox και τη Universal, που υποστήριξαν με υπομονή το show. Τέλος οι παραγωγοί του House νιώθουν τιμημένοι που ήταν το αντικείμενο της προσοχής ενός έξυπνου, ανθρώπινου και πολυπληθούς κοινού."

Δεν υπάρχουν σχόλια: