Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Καρδιές που αιμορραγούν στο πιάτο σου !

Σοκαριστικά ρεαλιστικές, οι κόκκινες καρδιές με κρέμα τυριού, φραγκοστάφυλλο και σιρόπι κερασιού θα χορτάσουν τους πληγωμένους ερωτοχτυπημένους.

Μια αρκετά "προχωρημένη" ιδέα (που σε κάποιους μπορεί να φανεί έως και αποκρουστική) έχει ένα ζαχαροπλαστείο του Λονδίνου για να προσελκύσει μεγαλύτερη πελατεία.

Με κόστος γύρω στις 7 βρετανικές λίρες, τα γλυκά "καρδιές" που έχει ετοιμάσει για την ημέρα του Βαλεντίνου το Lily Vanilli Bakery έχουν τη γεύση ενός λαχταριστού σοκολατένιου cupcake, ενώ έρχονται κατά παραγγελία σε ένα χαριτωμένο κουτί από plexiglass, δεμένο με μια ροζ ή κόκκινη κορδέλα και ένα λευκό σημείωμα, για να το συμπληρώσει ο αγοραστής... Οι παραγγελίες πρέπει να γίνουν αυστηρά έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Το 20% των εσόδων των "καρδιών που αιμορραγούν" θα δοθούν σε βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των νέων που πάσχουν από καρκίνο. Το αν μη τι άλλο πρωτότυπο αυτό γλυκό θα είναι διαθέσιμο μόνο οnline.

Τώρα αν θα το επιλέγαμε ως το κατάλληλο δώρο για εκείνη την ημέρα (για όσους πιστεύουν), αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Σίγουρα πάντως θα είχε πλάκα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: