Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έβαλαν 4χρονο να τρέχει ημίγυμνο στο χιόνι !!

Σε ένα απίστευτο βασανιστήριο υπέβαλαν "γονείς" το ίδιο τους το παιδί.

Διαβάστε πώς δικαιολόγησαν την πράξη τους.

Δείτε το video !

Αποτροπιασμό προκάλεσε στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο η αποκάλυψη ότι ζευγάρι Κινέζων έβαλαν τον 4χρονο γιο τους να τρέχει ημίγυμνος στο χιόνι για να σκληραγωγηθεί.

Το απίστευτο περιστατικό, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν "ανέβηκε" το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, συνέβη στη Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο βλέπουμε τον 4χρονο, να τρέχει σε ένα πεζοδρόμιο, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο και παπούτσια και οι γονείς του γελάνε, όταν μετά από λίγα λεπτά ξεσπά σε κλάματα, παρακαλώντας τους να το πάρουν αγκαλιά.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους γονείς, έβγαλαν το παιδί στο χιόνι για να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας και η υγεία του.

Ο Χε, πατέρας του παιδιού είναι επιχειρηματίας και είχε πάει τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του σεληνιακού έτους.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του, ο 4χρονος είναι παιδί που είχε γεννηθεί πρόωρα και λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, από πολύ μικρός ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Μάλιστα, δικαιολογεί τους γονείς, λέγοντας ότι "πριν τρέξει έκανε ζέσταμα", αλλά και ότι ήδη από όταν ήταν 1 έτους, το έβαζαν να κάνει ασκήσεις και να κολυμπάει.


Ξυπολητο παιδί στο χιόνι από Matsomenos

Δεν υπάρχουν σχόλια: