Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τα μικρά καπρίτσια του Λιονέλ Μέσι

- Ο Μέσι μένει εδώ και 4 χρόνια στο Καστελδεφέλς, μια κωμόπολη 60.000 κατοίκων που απέχει 20 χιλιόμετρα από την Βαρκελώνη. Του αρέσει γιατί βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα (έχει όμως και βουνό) και μπορεί να βγάζει βόλτα την μασκότ του, έναν σκύλο που περιμάζεψε από τον δρόμο.

- Στο Καστελδεφέλς φιλοξενεί (όποτε βρίσκονται στην Ισπανία) την οικογένεια, ότι πιο πολύτιμο για τον ίδιο. Τον μπαμπά Χόρχε και τη μαμά Σέλια, τα αδέρφια του, Ροντρίγο, Ματίας και την μικρή Μαρισόλ. Στην Αργεντινή βρίσκεται ο παππούς Αντόνιο Κουτσιτίνι, όχι όμως και η μεγάλη αδυναμία του Λέο, η γιαγιά Σέλια που έχει πεθάνει και στην οποία ο «ψύλλος» συνεχίζει να αφιερώνει όλα του τα γκολ.

- Ο Μέσι οδηγεί μια Maserati. Πριν από αυτή είχε ένα Audi Q7. Στο γκαράζ του υπάρχει και ένα mountain bike.

- Έχει τρέλα μέχρι εξάρτησης με τα videogames του Playstation.

- Η αγαπημένη του μουσική είναι η cumbia, είδος χορευτικής μουσικής από τη Νότια Αμερική.

- Έχει αδυναμία στο περίφημο asado (αγοράζει το κρέας από τα κρεοπωλεία Carniceria de La Pampa και Carniceria Caminito), αλλά και στις facturas, γλυκά που πωλούνται κυρίως σε φούρνους στην Αργεντινή.

- Μέχρι το 2008 είχε μεγάλη έφεση στα αναψυκτικά, τις σοκολάτες και τις πίτσες, κάνοντας μια κάθε άλλο παρά αρμόζουσα για ποδοσφαιριστή διατροφή. Με τον ερχομό όμως του Γουαρδιόλα, όλα αυτά κόπηκαν με το μαχαίρι.

- Ο Πεπ έχει επιβάλλει ειδικό διατροφικό πρόγραμμα στον Λέο, με «πρωταγωνιστές» το ψάρι, τα λαχανικά και τα φρούτα. Παράλληλα έχουν ελαττωθεί οι επισκέψεις του Αργεντίνου στα εστιατόρια της Βαρκελώνης «La Pampa» και «Ushuaia» που ειδικεύονται στο κρέας.

- Την τελευταία τριετία ο Μέσι αποφάσισε να κάνει ένα πιο μοντέρνο κούρεμα, το οποίο φέρει την υπογραφή των αδερφών Ραμίρο και Σεμπαστιάν. Οι γνωστοί κομμωτές του Μπουένος Αϊρες πήραν 80 ευρώ για να παρουσιάσουν το νέο look του Λέο!

- Τρελαίνεται για μπάρμπεκιου, ενώ περνάει τις διακοπές παρέα με τους δικούς του (ή την Αντονέλα), επιλέγοντας κυρίως το Αρόγιο Σέκο, μια κωμοπόλη 20.000 κατοίκων που απέχει 30 χιλιόμετρα από το Ροζάριο (γενέτειρα του Λέο), όπου η οικογένεια Μέσι έχει ένα εντυπωσιακό εξοχικό περιτριγυρισμένο με φράχτες για να «αποθαρρύνει» τους περίεργους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: