Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πέπε ... ο Βάρβαρος

Τι να πει κανείς για τον Πέπε, ο οποίος προσπάθησε επίτηδες να τραυματίσει τον Μέσι και με το αντιαθλητικό του παιχνίδι έστρεψε πάλι όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του.

Δείτε το video !

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πέπε ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο el classico. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, στις αναμετρήσεις μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αμυντικός της Βασίλισσας βρίσκεται μέσα σε κάθε επεισόδιο και κάθε «αμφιλεγόμενη» φάση που δημιουργείται στον αγωνιστικό χώρο.

Το ίδιο έπραξε και απόψε, όπου με το αντιαθλητικό του παίξιμο αποδεικνύει πως ήταν πάλι ο πιο «βρώμικος» παίκτης του γηπέδου. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την κίνησή του πάνω από τον πεσμένο Λιονέλ Μέσι, έναν παίκτη που δεν έχει ενοχλήσει ποτέ, όσο ξύλο και να τρώει από τους αντιπάλους του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, ο Πέπε πηγαίνει πάνω από τον Αργεντινό άσο των Καταλανών, χτυπάει εριστικά το αριστερό του πόδι, συνεχίζει κλωτσώντας το χέρι με το οποίο στηρίζεται στο έδαφος, κοιτάει σημαδεύοντας την παλάμη του και με δύναμη πατάει με τις τάπες (επιλέγοντας φυσικά την φτέρνα όπου στηρίζεται όλο το βάρος του) τα δάχτυλά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: