Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Οι τύποι δεν παίζονται, δεν ξέρουν να χάνουν !"

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ισπανική ιστοσελίδα elmundo.es, στο οποίο ο Τσάβι συνομιλεί εκτός αέρα με τους δημοσιογράφους της Barca TV αμέσως μετά τη λήξη του προχθεσινού clásico. «Αυτοί οι τύποι δεν παίζονται, δεν ξέρουν να χάνουν», το σχόλιο του Καταλανού για τους παίκτες της Ρεάλ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Ο Τσάβι συνομιλεί εκτός αέρα με τους δημοσιογράφους της Barca TV, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στο clásico της Τετάρτης στο «Καμπ Νόου».

Η ιστοσελίδα elmundo.es δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο, στο οποίο ο Τσάβι συνομιλεί εκτός αέρα με τους δημοσιογράφους της Barca TV πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα «El Marcador», αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ για το Κύπελλο (25-1). Ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» ανταλλάσσει μαζί τους σχόλια σχετικά με τον αγώνα της Τετάρτης, ενώ οι υπεύθυνοι της εκπομπής του δείχνουν σε επανάληψη επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Σε κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος του λέει ότι οι «μερένγκες» έφυγαν εκνευρισμένοι από τον αγωνιστικό χώρο και ο Τσάβι απαντάει «ναι, ναι, ναι. Στα αποδυτήρια πριν ήταν... αααααα» (κάνοντας παράλληλα και μια γκριμάτσα), για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Son la hostia, no saben perder», δηλαδή «οι τύποι αυτοί δεν παίζονται, δεν ξέρουν να χάνουν»!

Στη συνέχεια ο χαφ της Μπαρτσελόνα παραδέχεται ότι δεν πέρασαν καθόλου εύκολο βράδυ και πως μετά το γκολ του Κριστιάνο τα πράγματα δυσκόλεψαν για αυτούς. «Δεν γίνεται κάθε φορά να κερδίζουμε, άλλωστε πρόκειται για τη Ρεάλ, που έπαιξε το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να κερδίσει την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε καλά μέχρι το 15’ του δεύτερου ημιχρόνου, όχι άριστα όπως άλλες φορές, αλλά ίσως έτσι και εμείς και ο κόσμος να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε πολύ καλύτερα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα».

Μόλις ο δημοσιογράφος δείχνει στον Τσάβι το φάουλ του Λας στον Μέσι (στο 44’ του πρώτου ημιχρόνου), ακολουθεί το εξής σχόλιο από τον παίκτη της Μπαρτσελόνα: «Είναι καθαρή κίτρινη. Λίγο πριν είχε δείξει κίτρινη στον Μέσι, αλλά δεν κάνει το ίδιο και στον Ντιαρά. Γιατί; Επειδή είναι η δεύτερη; Να του τη δώσεις γαμώτο! Αφού η ευθύνη είναι του παίκτη. Κάνει μαρκαρίσματα σα ζώο!».

Στην κανονική συνέντευξη (αφού πλέον έχει ξεκινήσει η εκπομπή El Marcador), ο Τσάβι υπενθυμίζει ότι υπήρξαν δυο αγώνες. «Στον πρώτο ήμασταν εμείς σαφώς ανώτεροι και στον δεύτερο η Ρεάλ παρουσιάστηκε καλύτερη και πιο ανταγωνιστική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτοί έχουν μια πολύ ισχυρή ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλά, όπως έγινε απόψε».


Xavi - Barca TV (25-1-2012) από Naisbit

Δεν υπάρχουν σχόλια: