Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διαιτητής σώζει τη ζωή ποδοσφαιριστή

Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο πλήρους απαξίωσης, το να αναζητά κάποιος ασθενοφόρο σε αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος μοιάζει ουτοπικό. Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή Φάνη Χαλκιαδάκη, η παρέμβαση-επέμβαση διαιτητή ήταν καταλυτική και σωτήρια, αφού ο Μηνάς Κοκκινάκης του έσωσε τη ζωή.

Ο παίκτης του Ζαρού συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον αντίπαλο τερματοφύλακα του Πατούχα με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να σωριαστεί στο έδαφος.

Κάπου εκεί η παρουσία του διαιτητή αποδείχθηκε σημαντική όχι μόνο για τη ροή του αγώνα, αλλά για τη ζωή του Χαλκιαδάκη. Ο Ηρακλειώτης διαιτητής έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη και ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε μοιραίος.

"Γύρισαν τα μάτια του και είχε σπασμούς. Ολοι οι παίκτες που ήταν γύρω φοβήθηκαν και έφυγαν", αφηγείται στο cretalive.gr ο Μηνάς Κοκκινάκης.

"Εκανα νόημα στον γιατρό να έρθει γρήγορα, αλλά στο μεταξύ άνοιξα το στόμα του παίκτη, μαζί με τον ποδοσφαιριστή Διγενή, ο οποίος με βοήθησε, έβαλα ένα μπουκάλι για να το κρατήσω ανοιχτό. Τράβηξα την γλώσσα έξω. Εβγαλε αίμα από την μύτη. Προφανώς από την πίεση. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο από το να σκύψω και να τον βοηθήσω. Χαίρομαι που το έκανα. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ. Μέχρι να μάθω ότι όλα πήγαν καλά, δεν είχα ησυχάσει. Εύχομαι να μην ξανατύχει σε κανένα κάτι ανάλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τελικά πήγαν καλά", συμπλήρωσε ο ρέφερι, ο οποίος έσωσε από βέβαιο θάνατο τον ποδοσφαιριστή.


Διαιτητής σώζει ποδοσφαιριστή από martelis

Δεν υπάρχουν σχόλια: