Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Λαίμαργα πιθηκάκια έγδυσαν τουρίστρια !!

Μια φοιτήτρια-μοντέλο δε πίστευε αυτό που έπαθε όταν επισκέφθηκε το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων στο Ουμπούντ, στο Μπαλί.

Δύο πίθηκοι μακάκοι θεώρησαν πως η Τσάρμιαν Τσεν φόραγε παραπάνω ρούχα από όσα έπρεπε και

έσπευσαν να της βγάλουν το φόρεμα τραβώντας το με δύναμη.

Η 22χρονη κοπέλα από την Ταΐβάν σοκαρίστηκε και ντράπηκε όταν οι πίθηκοι την άφησαν μισόγυμνη, και προσπάθησε άρον άρον να κρύψει το στήθος της που αποκαλύφθηκε.

Οι δύο πίθηκοι φυσικά δεν έβαλαν στο στόχαστρο το στήθος της κοπέλας αλλά ένα κομμάτι ποπκόρν που γλίστρησε και έπεσε στο ντεκολτέ της. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της 22χρονης να το βγάλει από το ντεκολτέ της, οι πίθηκοι πρόλαβαν να της κατεβάσουν το φόρεμα κάνοντάς την το κέντρο προσοχής.

Μάλιστα, το αμήχανο περιστατικό την έκανε διάσημη όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στην χώρα της αφού ο Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο το πάθημά της και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζητούν μια της συνέντευξη.

"Απολάμβανα τις διακοπές μου και στην αρχή έβρισκα τις φωτογραφίες αστείες αλλά όταν γύρισα στην Ταΐβάν είχα πάρα πολλές αιτήσεις φιλίας στο Facebook", είπε η ίδια ενώ προσέθεσε πως κάτι τέτοιο ήταν παράξενο έτσι στα ξαφνικά όταν συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου.

"Στο Μπαλί δε με ένοιαζε τι γινόταν αλλά όταν γύρισα και είδα τι γινόταν δε ήθελα να γίνω διάσημη λόγω του στήθους μου", σημειώνει, ενώ αναφέρει πως είχε πλάκα καθώς ερχόταν ο κόσμος και την αποκαλούσε "το κορίτσι με τις μαϊμούδες".

Τέλος δήλωσε πως οι πίθηκοι εκτός από πεινασμένοι έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση και στα μαγιό των επισκεπτών κάτι που ίσως να τους τράβηξε τη προσοχή πέραν του ποπκόρν.

"Νομίζω πως είναι τα φωτεινά χρώματα που τα περνάνε για φρούτα", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: