Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η πιο αποτυχημένη ομάδα της χρονιάς !

Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες (η τελευταία ήρθε στο φινάλε της σεζόν με 3-1 από την Κρους Ασούλ) ήταν ο αποκαρδιωτικός απολογισμός της ιστορικής ομάδας του Μεξικού Κλαμπ Αμέρικα στο πρωτάθλημα Απερτούρα που μόλις ολοκληρώθηκε, και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να πάρει μέτρα...

Ποια ήταν αυτά; Να αποφασίσει την πώληση όλων των ποδοσφαιριστών που την οδήγησαν στην ταπεινωτική προτελευταία θέση της βαθμολογίας (άρα και εκτός πλέι οφ στα οποία παίρνουν μέρος από εδώ και πέρα οι πρώτες οκτώ του πίνακα), ανακοινώνοντας μάλιστα τα άσχημα μαντάτα για τους παίκτες μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

"Ζητούμε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας που μας ακολούθησαν στο πρωτάθλημα Απερτούρα 2011. Ξεκινούμε από τώρα την σκληρή δουλειά για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

Η Κλαμπ Αμέρικα γνωστοποιεί ότι αφού έκανε εκτίμηση της κατάστασης, πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην πώληση όλων των παικτών της", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η Κλαμπ Αμέρικα είναι από τις πλέον φημισμένες ομάδες του Μεξικού και μαζί με την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα από τις πιο πολυνίκεις σε τίτλους, κατακτώντας μάλιστα το 2006 το Κύπελλο Πρωταθλητριών στη ζώνη της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής για πέμπτη φορά στην ιστορία της και συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ίδιας χρονιάς (4η).

Δεν υπάρχουν σχόλια: