Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Καυτή νύχτα για Κόμπι Μπράιαντ με Μελίσα Σάτα !

Από αλλού περίμεναν την είδηση οι Ιταλοί αλλά και ολόκληρος ο μπασκετικός κόσμος, από αλλού τελικά τους προέκυψε.

Την ώρα που όλοι αδημονούν για το αν θα επέλθει συμφωνία μεταξύ Κόμπι Μπράιαντ και Βίρτους Μπολόνια ώστε να αποτελέσει ο σούπερ σταρ του NBA την μεγαλύτερη μεταγραφή παίκτη στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ιταλικό ΜΜΕ φρόντισε να ταράξει τα νερά με μία είδηση ροζ απόχρωσης για τον Κόμπι Μπράιαντ...


Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό "Diva e Donna", ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς γνωρίστηκε με τη Μελίσα Σάτα σε ένα νυχτερινό μαγαζί του Μιλάνου, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι προς τιμήν του, και στη συνέχεια το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει τη βραδιά του παρέα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του 33χρονου άσου.

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται το περιοδικό, το διάσημο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Κρίστιαν Βιέρι (ζευγάρι επί σειρά ετών με τον "Μπόμπο") έκανε τα πάντα για να καθήσει στο τραπέζι που είχε "κλείσει" ο Μπράιαντ, ενώ έφυγε από το πάρτι λίγο πριν από τον Κόμπι, για να τον συναντήσει αργότερα μυστικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Κατά την έξοδό της μάλιστα, η 25χρονη Ιταλοαμερικανίδα μοντέλο φορούσε καπέλο για να μη γίνει αντιληπτή από τις κάμερες, χωρίς όμως να πετύχει τον σκοπό της αφού οι παπαράτσι πρόλαβαν να την απαθανατίσουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: