Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τιμωρία επειδή έχασε το πέναλτι !

Πρόστιμο 500 λιρών επέβαλε ο Μάρτιν Γιολ σε έναν από τους παίκτες του στη Φούλαμ επειδή αστόχησε σε κρίσιμο πέναλτι. Διαβάστε το story.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη η αγγλική "Sun" αρκετοί παίκτες της Φούλαμ είναι έξαλλοι με τον Μάρτιν Γιολ μετά την απόφαση του τεχνικού των Λονδρέζων να τιμωρήσει τον ρούκι Παζτίμ Κασάμι.

Ο λόγος της τιμωρίας του 19χρονου Ελβετού μέσου; Το ότι αστόχησε σε πέναλτι στην ήττα από την Τσέλσι για το Carling Cup στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μοιραίο παίκτη για τους "κότατζερς" να αναλαμβάνει το χτύπημα αντί για τον Ορλάντο Σα που είχε οριστεί.

"Ο Κασάμι δεν θα είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο αν είχε σκοράρει. Κάποιοι από τους νέους κανονισμούς είναι τουλάχιστον παράξενοι", τόνισε πηγή μέσα από τη Φούλαμ, για να προσθέσει σχετικά:

"Είναι νεαρό παιδί. Απλά προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και κατέληξε να πληρώσει πρόστιμο 500 λιρών".

Να σημειωθεί ότι ο Κασάμι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα, με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Carling Cup επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: