Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τρομακτικές ιστορίες - Μύθοι ή πραγματικότητα ?

Ψαρέψαμε διάφορες ιστορίες μέσα από το διαδίκτυο και σας τις παρουσιάζουμε..

1. Το 1988 ένας άντρας δούλευε σε ένα μουσείο το οποίο πριν ήταν σπίτι αλλά είχε μετατραπεί σε μουσείο. Ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια και τη συντήριση του μουσείου. Ένα πρωί των Χριστουγέννων του 1988, στις 7 περίπου η ώρα, η εταιρία ασφάλειας τον κάλεσε και του είπε ότι είχαν ακουστεί παιδικές φωνές και γαυγίσματα στο μουσείο.

Τότε ο άντρας πήγε να κοιτάξει αλλά δεν βρήκε τίποτα. Το μουσείο, όπως και όλόκληρη η πόλη, ήταν ήσυχο τα πρωινά των Χριστουγέννων. Ένας άλλος υπάλληλος του μουσείου είχε πει στον άντρα ότι έβλεπε μία γυναίκα να κατεβαίνει τις σκάλες του πάνω ορόφου φορώντας ένα μακρύ, άσπρο νυχτερινό φόρεμα. Ακόμη, και άλλοι άνθρωποι την είχαν δει από το καιρό που το σπίτι έγινε μουσείο. Όταν ο άντρας λοιπόν παρακολουθούσε μαθήματα στο τοπικό πανεπιστήμιο, πήγαινε συχνά εκεί για να τυπώσει χαρτιά. Τότε συχνά άκουγε τριξίματα στα ξύλινα πατώματα, πόρτες να κλείνουν, και
φωνές. Το σπίτι ήταν πανέμορφο, αλλά υπήρχε ένα παράξενο συναίσθημα. Μία μέρα ο άντρας πήγε στο υπόγειο πλυσταριό. Τότε κατάλαβε ότι κλειδώθηκε μέσα από ένα παιδί που γελούσε. Πήγε να ανοίξει τη πόρτα αλλά ήταν κλεισμένη από "κάποιον", και ακούσε ένα παιδί να γελάει πίσω απ' τη πόρτα. Συχνά, το σπίτι είχε μια ανεξήγητη μυρωδιά τριαντάφυλλων.

2. Εποχή χειμώνας,ώρα περίπου δύο τα ξημερώματα.Η βροχή δυσκολεύουν τον οδηγο του αυτοκινήτου που ταξιδεύει για ενα ορείνο χωριό.Μετά από ένα μικρό εκκλησάκι ακουλουθεί ένα γεφύρι με το ποτάμι που λόγω των καιρικών συνθηκών έχει φουσκώσει.
Ο οδηγός περνώντας βλέπει στην άκρη του δρόμου μια νεαρή κοπέλα με γαλήνιο βλεμα και ντυμένη με ένα λευκό λεπτό φόρεμα ενώ δεν φοράει παπούτσια.

Με το που τη βλέπει αρχίζει να ελατώνει ταχύτητα για να σταμάτησει να την βοηθήσει αφού νομισε οτι μπορεί να έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.
Σταματάει λίγα μέτρα πιο πέρα από την κοπέλα,κοιτάζει πίσω από τον καθρέπτη αλλά πουθενά αυτή.Σαστίζει λίγο και εκέινη την ώρα ακούει έναν δυνάτο θόρυβο,κοιτάζει μπροστά και βλέπει το γεφύρι να έχει γκρεμιστεί ενώ το ποτάμι έχει πραγματικά φουσκώσει πολύ.Αν δεν είχε καθυστερήσει με την κοπέλα θα είχε πέσει μέσα.
Σοκαρισμένος το επόμενο πρωι πήγε στον παπά της εκκλησίας που βρισκόταν κοντά στο σημείο εκεινο λέγοντάς του τι έγινε.Ο παπούλης τον ενημέρωσε ότι πρίν χρόνια είχε πνιγεί μια κοπέλα σε αυτό το ποτάμι.Πηγαίνοντας στο σπίτι της κοπέλας τον υποδέχτηκε η ηλικιώμενη μητέρα της όπου και όταν άκουσε αυτά που της είπε του έφερε να δει μια φωτογραφία της κόρη της.Αυτή είναι...Μετά απο αυτό πήγε στον τάφο της όπου και της άναψε το καντηλάκι της.

3. Κάποτε σε μια γειτονιά της Αθήνας υπήρχε ένα αρχοντόσπιτο, αυτά τα παλιά με τους διώροφα κτίσματα με εσωτερικές σκάλες και με κήπο. Σε αυτό το σπίτι έμενε μια τριμελής οικογένεια.

Ο άντρας δούλευε σε κάποια μικρή επιχείρηση, η γυναίκα του σπιτιού ασχολιόταν με τις δουλειές του σπιτιού ενώ το παιδί τους, ένα μικρό κοριτσάκι πήγαινε σχολείο. Το κοριτσάκι αυτό είχε σαν χόμπι τη μουσική και του άρεσε πολύ το πιάνο. Ετσι λοιπόν οι γονείς του το έγραψαν σε ένα ωδείο και λίγο καιρό αργότερα του αγόρασαν και ένα πιάνο για να μπορεί να κάνει πρακτική εξάσκηση.

Το μικρό κορίτσι καθόταν λοιπόν κάθε απόγευμα, αφού τελείωνε όλες τις άλλες του δουλειές, και έπαιζε πιάνο για αρκετές ώρες. Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια κάθε μέρα σχεδόν πάντα μια συγκεκριμένη ώρα (ας πούμε ότι η ώρα αυτή ήταν 6 το απόγευμα).

Μια μέρα όμως η μητέρα του της είπε να κάνει κάποιες δουλειές γιατί εκείνη θα έφευγε. Το κοριτσάκι δεν έκανε τις δουλειές που του είχε πει η μητέρα του και άρχισε να παίζει πιάνο. Όταν γύρισε η μητέρα του το βρήκε να παίζει πιάνο και υπέθεσε ότι οι δουλειές που τις είχε αναθέσει είχαν γίνει. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι το κοριτσάκι δεν είχε κάνει τίποτα απολύτως έγινε έξω φρενών.

Τότε άρχισε να μαλώνει το κορίτσι και ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς. Η μικρή έφυγε κλαίγοντας και άρχισε να ανεβαίνει την μεγάλη ξύλινη σκάλα μέχρι που την τράβηξε η μητέρα της. Τότε το κοριτσάκι παραπάτησε και έπεσε από την σκάλα, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και πέθανε.

Μετά από το συμβάν οι γονείς της άφησαν το σπίτι αυτό και μετακόμισαν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Το σπίτι αυτό ερήμωσε καθώς δεν είχε απομείνει τίποτα εκεί μέσα.

Όμως όποιος περάσει έξω από αυτό το σπίτι αυτό μια συγκεκριμένη ώρα θα ακούσει το μικρό κορίτσι να παίζει πιάνο...

4. Στο διπλανο μας σπιτι εμενε και παραμενει ακομη και σημερα μια οικογενεια η οποια ηταν φιλοι με τους δικους μου. Η μητερα,συνηθηζε να βριζει του στυλ
'Αι στο διαολο'..το ελεγε αρκετα συχνα.
Ενα βραδυ λοιπον..
Εμφανιστηκε στον υπνο της ο "εξ' αποδω" και της ειπε ηρθα γιατι με καλεσες..
(εδω μπορει να γελατε με αυτα που λεω αλλα ακουστε τη συνεχεια)
Η μητερα να του λεει 'οχι φυγε, δεν σε καλεσα'..Ο εξ' αποδω της απαντησε :Αυτη τη φορα θα φυγω ομως προσεξε το παιδι σου απο την Ελαφιώνα!


Εκεινη την στιγμη ξυπνησε. Η Γυναικα οπως ηταν φυσικο δεν καταλαβε τι εννοουσε. Το πρωι οταν ξημερωσε, ο γιος της ο Αγγελος, 4 χρονων τοτε, εκανε πολυ υψηλο πυρετο. Οι γονεις του αναγαστηκαν να τον πανε στο νοσοκομειο. Εκει τον εξετασε μια νοσοκομα και τους εγγραψε ενα φαρμακο για να το παρει ο μικρος για τον πυρετο.
Πηγαν λοιπον μετα στο φαρμακειο να παρουν το φαρμακο. Ο φαρμακοποιος επειδη ειχε απορια,καθως τους εδινε το φαρμακο, τους ρωτησε για ποιον προοριζοταν. Οι γονεις του ειπαν πως ειναι για τον γιο τους που εχει πυρετο. Ρωτησε λοιπον ο φαρμακοποιος γεματος απορια ποσο χρονων ειναι ο γιος τους και οταν του ειπαν πως ειναι 4 χρονων,τους ειπε πως
αυτο το φαρμακο ειναι μονο για ενηλικες και πως αν το πιει ο μικρος θα πεθανει!
Τρελαθηκαν οι ανθρωποι δεν ηξεραν τι να πουν.
Και το κορυφαιο της υποθεσης? Κοιταξαν την υπογραφη της νοσοκομας και ειχε υπογραψει με το ονομα Ελαφιώνα!!

5. Αυτό το δίαβασα σε ένα βιβλίο με ιστορίες τρόμου. Έλεγε ό,τι το έκαναν στους αιχμαλώτους πολέμου οι Βιετναμέζοι στους Αμερικανούς ως το χειρότερο βασανιστήριο.
Έδεναν τον αιχμάλωτο σε ένα τραπέζι και έβαζαν επάνω του ένα μικρό κουτί το οποίο είχε στη μία πλευρά μικρές τρυπούλες , αυτή η πλευρά στρεφόταν συνήθως προς τον αιχμάλωτο, και η από κάτω πλευρά ήταν συρταρωτή.


Μέσα το κουτί είχε ένα ποντίκι.

Αφού τοποθετούσαν το κουτί στην κοιλία του αιχμαλώτου και άνοιγαν το συρταράκι έβαζαν φωτιά στο πάνω μέρος του κουτιού.
Οπότε το ποντίκι δέν είχε άλλο τρόπο να ξεφύγει παρά μόνο προς τα κάτω...
δηλαδή σκάβοντας στην κοιλιά του αιχμαλώτου.

6. Ένα ζευγάρι μετακόμισε σε ένα καινούργιο σπίτι. Καθώς έψαχναν στο κελάρι βρήκαν ένα βαρέλι αρκετά βαρύ. Μόλις ανοιξαν την στρόφιγγά του, χύθηκε από μέσα ένα πολύ γλυκό και κόκκινο υγρό το οποίο αρχισαν να πίνουν τακτικά. Κάποια στιγμή τελείωσε αλλά το βαρέλι ήταν ακόμα ασυνίθιστα βαρύ και έτσι αποφάσισαν να το ανοίξουν. Μέσα ανακάλυψαν το πτώμα του προηγούμενου επιστάτη του σπιτιου..

7. Μια γυναίκα είχε τελειώσει τις αγορές από ένα παντοπωλείο όταν μια ομάδα άστεγων παιδιών προσφέρθηκε να την βοηθήσει να βάλει τα ψώνια της στο αυτοκίνητό της. Μετά το φόρτωμα ένα από τα παιδιά ζήτησε από τη γυναίκα ένα μικρό φιλοδώρημα, του το έδωσε με ευγνωμοσύνη. Μόλις ήταν έτοιμη να φύγει ένας άντρας έτρεξε στο αυτοκίνητό της και της είπε να πάει άμεσα σε αστυνομικό τμήμα, ένα από τα παιδιά είχε κλειδωθεί μέσα στο φορτηγό της για να της επιτεθεί αργότερα με ένα μαχαίρι.

8. Ένα βράδυ που είχε χιονίσει μια κοπέλα καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού της στο καναπέ. Ήταν μόνη της και έβλεπε τηλεόραση. Το σπίτι ήταν μονοκατοικία και πίσω από τη τηλεόραση είχε μεγάλη τζαμαρία. Κάποια στιγμή είδε στην τζαμαρία ένα ηλικιωμένο άντρα να την κοιτάζει επίμονα. Τρόμαξε και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Ο γέρος είχε φύγει εν τω μεταξύ. Όταν έφτασε η αστυνομία άρχισε τις έρευνες, αλλά εκτός του οτι δεν έβρισκε κανέναν δεν βρήκε καν ίχνη στο χιόνι. Η κοπέλα για να τους ευχαριστήσει τους κάλεσε σπίτι της μιας που έκανε πολύ κρύο. Τότε ανακάλυψαν την αλήθεια. Πίσω από τον καναπέ βρήκαν πατημασιές. Όλη την ώρα ο γέρος βρισκόταν πίσω της, πίσω από το καναπέ και αυτή έβλεπε την αντανάκλασή του στη τζαμαρία.

9. Μια γυναίκα έμεινε από βενζίνη σε ένα ερημικό μέρος. Ευτυχώς για αυτήν βρήκε ένα βενζινάδικο. Έδωσε στον άντρα που δούλευε στο βενζινάδικο την πιστωτική της για βενζίνη. Αυτός αφού μπήκε στο μαγαζί, βγήκε και της είπε ότι είχε στο τηλέφωνο την τράπεζά της και οτι υπήρχε πρόβλημα με την πιστωτική. Η γυναίκα υποψιάστηκε οτι της έλεγε ψέματα, πήγε όμως. Όταν σήκωσε το τηλέφωνο διαπίστωσε οτι η γραμμή ήταν κλειστή. Παράλληλα ο βενζινάς κλείδωσε την πόρτα του μαγαζιού τρομάζοντας την γυναίκα. Αυτή έπιασε ότι πιο βαρύ βρήκε μπροστά της και τον κτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι της πόρτας για να δραπετεύσει. Ο υπάλληλος σύντομα σηκώθηκε και έτρεξε να την φτάσει. Ήδη όμως αυτή είχε μπει και ξεκινήσει το αμάξι της. Έτσι φώναξε ελπίζοντας να τον ακούσει: "Κάποιος είναι στο πίσω κάθισμα κυρία!". Ο υπάλληλος είχε δει από την αρχή κάποιον που κρύβονταν στο πίσω κάθισμα και κατάλαβε τον κίνδυνο. Προσπάθησε να είναι διακριτικός και την κλείδωσε στο μαγαζί για την ασφάλειά της.

10. Ένα νεαρό ζυγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί μόλις τελειώσουν το σχλείο. Ο πατέρας της νύφης ήταν αρκετά ευκατάστατος και μπορούσε να τους κάνει έναν μεγάλο γάμο. Τελικά παντρεύτηκαν και ο γάμος ήταν πολύ ωραίος. Μετά είχαν μια δεξίωση σε ένα παλιό σπίτι και όλοι είχαν πιει παραπάνω. Όταν τελικά έμειναν γυρω στα 20 άτομα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό. Έτσι λοιπόν άρχισε ο ένας να μετράει και οι υπόλοιποι κρύφτηκαν. Σε μισή ώρα βρέθηκαν όλοι εκτός απο τη νύφη. Για ώρες την έψαχναν ανησυχώντας οτι κάτι της σηνέβει. Εβδομάδες αργότερα αφού είχαν κολλήσει αναφορές για την εξαφάνισή της εγκατέλειψαν τις προσπάθειες. Τρία χρόνια αργότερα μια ηλικιωμένη υπηρέτρια καθώς καθάριζε στο παλιό σπίτι ανέβηκε στη σοφίτα. Εκεί είδε ένα μπαούλο και το άνοιξε απο περιέργεια. Αυτό που είδε την έκανε να ουρλιάζει όσο μπορούσε, και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Τελικά το βράδυ που παίζανε κρυφτό η νύφη αποφάσισε να κρυφτεί μέσα στο μπαούλο. Όταν μπήκε φαίνεται οτι το καπάκι έπεσε και την κτύπησε στο κεφάλι αφήνοντάς την αναίσθητη. Θα πέθανε απο ασφυξία στη συνέχεια. Το πτώμα είχε σαπίσει, όμως φαινόταν οτι το στόμα είχε μορφή ουρλιαχτού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: