Social Icons

twitterfacebookgoogle plusemail
Θα μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Προπόνηση στα φάουλ με σέξι μοντέλα (video)

Οι άνθρωποι της Ρόγιαλ Αντβέρπ είχαν την τέλεια ιδέα για να βελτιωθεί η ευστοχία των παικτών τους σε εκτελέσεις φάουλ: να βάλουν μπροστά στο τέρμα μοντέλα με προκλητικά εσώρουχα.

Δείτε το video !

Η Ρόγιαλ Αντβέρπ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος όμως αν κρίνουμε από την τελευταία εμπνευσμένη ιδέα των ανθρώπων της, το συγκρότημα του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ έχει όλα τα φόντα για να βρεθεί και στην κατηγορία των μεγάλων.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με έναν εκ των χορηγών της ομάδας βρήκαν τον τρόπο για να προσφέρουν στους παίκτες μία άκρως αποτελεσματική προπόνηση, όπου πέρα από το ρόλο της διαφήμισης του χορηγού θα βοηθούσε και τους ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν την ευστοχία τους.
Αντί λοιπόν για κάποιο απρόσωπο "ξύλινο τείχος", το τεχνικό τιμ έβαλε μπροστά από μία εστία μερικά σούπερ μοντέλα με σέξι εσώρουχα, προτρέποντας τους Γιόρεν Ντομ, Ντέρεκ Γουάιτ και Αντρίαν Μπροβίνας να βρουν στόχο!

Όπου στόχος όμως μην πάει το μυαλό σας στα δίχτυα της εστίας αλλά στα οπίσθια των νεαρών μοντέλων, με τους τρεις παίκτες να εμφανίζονται άσοι στο σημάδι.

Για το τέλος όμως υπήρχε και μία έκπληξη, καθώς μπροστά από την εστία με γυρισμένη την πλάτη κάθησαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Λέτε τα μοντέλα να πήραν το αίμα τους πίσω;

 
Η απίστευτη προπόνηση των παικτών της Αντβέρπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: